12 noiembrie

BERBEC — Ziua de astazi aduce pentru tine o nevoie acuta de afirmare profesional. In acest caz, poti veni propuneri curajoase, insa ai grija pentru ca ai tendinta sa fii destul de agresiv si rigid.

TAUR — Astazi ai tendinta de a dramatiza un gest nepotrivit al partenerului de viata. Recomandarea mea este sa fii concesiv si tolerant, pentru ca nu e momentul situatiilor contradictorii.

GEMENI — Astazi este o zi destul de aglomerata la locul de munca, insa este posibil sa primesti niste vesti grozave, legate de schimbarea unor reguli, fapt care te incanta.

RAC — Incearca sa fii mai flexibil si nu te razbuna pe cei din jur pentru problemele pe care le au. Ideea este sa te adaptezi situatiilor si sa inveti ceva din acestea.

LEU — Astazi debordezi de energie si ai pofta de viata. Iti este stimulata nevoia de afectiune si esti tentat sa pretinzi celorlalti si partenerului de viata toata atentia pe care sunt dispusi sa o ofere.

FECIOARA — Astazi simti nevoia de socializare, prin urmare cauti locurile cu multa lume, unde exista posibilitatea de a conversa si de a te informa cu privire la ultimele noutati.

BALANTA — Astazi iti vei concentra atentia asupra familiei si a responsabilitatilor casnice, insa gandul iti este la o situatie de la locul de munca ce iti da batai de cap.

SCORPION — Daca le permiti, ceilalti iti pot veni in ajutor si te pot face sa depasesti orice moment greu. Conditia este ai rabdare si nu uita „daca copilul nu striga, parintii nu stiu ca-i este foame”.

SAGETATOR — Vei fi surprins cum lucrurile care ieri pareau blocate si intr-un punct mort, acum se rezolva cat ai bate din palme.

CAPRICORN — Ai o energie iesita din comun, te implici in foarte multe activitati, dar in acelasi timp fii atent la cele mai mici detalii, care vor dicta calitatea lucrarii.

VARSATOR — Din punct de vedere financiar, situatia este stabila, iar spre sfarsitul saptamanii pot aparea noi colaborari, care iti vor duce pe plus bugetul.

PESTI — Munca si stresul din ultima perioada se fac resimtite, de aceea este indicat sa faci pauze de lucru si sa te relaxezi atunci cand te simti presat.