13 aprilie 2016

BERBEC

Fii precaut, dar nu ezita sa-ti faci noi prieteni in aceasta perioada. Accentul cade mult pe socializare si relationare.

TAUR

Locul de munca va reprezenta punctul central al atentiei tale. Pentru a scapa de gandurile care te obosesc, te vei scufunda in munca si spre bucuria ta vei uita, macar pentru cateva ore, de problemele personale.

GEMENI

Incepe o zi in care vei da o multime de telefoane, vei purta foarte multe discutii si te vei implica in tot felul de proiecte.

RAC

Niciodata nu ai fost atat de ocupat si agitat. Relaxeaza-te, pentru ca altfel, vei face greseli serioase in activitatile tale.

LEU

Incearca totusi sa faci ordine in trecutul tau, inainte de a aborda vitorul. Incheie relatia aceea care te obosea atat de mult, delimiteaza-ti teritoriul in raport cu rudele tale. Ai nevoie sa iti manifesti independenta si maturitatea.

FECIOARA

Ideile tale inovatoare iti vor aduce bani si prestigiu daca vei avea curajul sa le pui si in practica.

BALANTA

Te afirmi si reusesti sa atragi atentia unor persoane importante, care sesizeaza in tine un talent particular. Ti se propun o serie de asocieri tentante, insa iti recomand sa analizezi cu atentie ofertele si sa nu te grabesti sa semnezi imediat un contrat. S-ar putea sa descoperi unele hibe sau clauze ascunse, care vor fi greu de solutionat ulterior.

SCORPION

E timpul sa cobori printre noi si sa-ti asumi responsabilitatile. Nu mai poti continua la nesfarsit cu atitudinea asta rebela si imatura.

SAGETATOR

Vesti bune de peste hotare, confirmarea unui loc de munca stimulant, o potentiala idila in lumea virtuala sau infiripata la distanta, toate acestea intra sub bunele auspicii ale tranzitelor acestei zile.

CAPRICORN

Astazi vei organiza o petrecere sau un eveniment important. Esti activ, plin de energie si voie buna.

VARSATOR

Odata rostita o afirmatie si aruncata in eter, nu mai poate fi retrasa. Ai grija la ceea ce spui astazi, pentru ca risti sa ranesti persoane dragi tie.

PESTI

Cineva din trecut, s-ar putea sa incerce sa reintre in viata ta, tulburandu-te profund. Invata sa pastrezi usa amintirilor inchisa, altfel, te vei debusola si nu vei mai fi atent la cele mai importante proiecte din prezent.