13 februarie 2016

BERBEC

Incepi o perioada de viata in care vei schimba multe, atat in lumea fizica, concreta, cat si pe plan emotional. Simti ca este nevoie sa aduci o schimbare si o transformare in viata ta.

TAUR

Treci prin transformari profunde si acesta nu te vor scuti nici pe sectorul relational. E important sa intelegi ce vrei de la tine ca apoi sa stii ce sa ceri celorlalti.

GEMENI

Astazi este posibil sa ai parte de o revelatie intr-un context destul de banal: citind un articol dintr-un ziar sau dintr-un site, o reclama sau o carte. Poate afli un secret fara sa vrei si aceasta insiruire de evenimente aparent fara logica te va pune pe ganduri.

RAC

Poate ca ar fi indicat sa verifici cu atentie insarcinarile pe care le-ai primit la locul de munca, sa nu se fi strecurat o greseala si sa fii tras la raspundere in saptamanile care urmeaza.

LEU

Char daca niste analize nu au iesit chiar cum te asteptai, sanatatea nu iti va ridica probleme deosebite.

FECIOARA

Din diverse motive favorabile, gratie unor circumstante benefice, te vei simti mai protejat si sustinut decat de obicei.

BALANTA

Astazi linistea si calmul par sa domneasca linistite peste viata ta, insa sa stii ca in aer pluteste ceva si vorbim doar de calmul dinaintea furtunii. La locul de munca urmeaza sa se declanseze un conflit in care sa fii tarat fara voia ta.

SCORPION

Esti dornic sa experimentezi, sa traiesti, sa te bucuri de viata si, pentru prima oara dupa mult timp, sa incepi sa iti faci si planuri de viitor

SAGETATOR

Urmatoarele ore stau sub imperiul relatiei cu autoritatile. Iti recomand sa fii foarte atent la felul in care sofezi, la locul pe unde traversezi, la procesele pe care le-ai putea avea pe rol. Se pare ca ai scapat niste detalii din vedere si de aici decurg o serie de consecinte nedorite.

CAPRICORN

Pe plan financiar ti-ai facut sperante, dar si planuri complet nerealiste. Invata din aceasta lectie usturatoare si inceteaza sa crezi vorbele si promisiunile tuturor.

VARSATOR

O problema de familie pe care ai tot amanat-o pentru ca nu vroiai o confruntre directa se pare ca sta gata gata sa explodeze. Iti recomand sa deschizi tu subiectul delicat pentru ca asa nu vei mai fi acuzat de nepasare si neimplicare.

PESTI

Te temi ca ai intrat in criza de timp si chiar asa si este! Ca sa finalizezi proiectul iti recomand sa scoti cativa bani din buzunar si sa angajezi niste colaboratori pe termen scurt. Asa vei deveni ultra eficient.