13 ianuarie 2016

Tendintele generale ale zilei: Chiar daca nu recomand sa incepem afaceri, atata timp cat Mercur este retrograd, te pot asigura ca discutiile ce se vor purta astazi pot ascunde in ele o potentiala sursa de castiguri. Exista predispozitia sa primim bani, sa ne bucuram de o potentiala promovare la locul de munca, sau sa ni se returneze un imprumut.

BERBEC

Mare atentie la orice hartie care implica validare din doua sau mai multe parti. Citind un contract s-ar putea sa descoperi niste clauze care nu te vor favoriza prea mult.

TAUR

In sfarsit un plan la care lucrai de ceva timp incepe sa dea roade. Sentimentul de frica dispare si privesti cu optimism la ziua de maine.

GEMENI

Comunicarea cu prietenii este mult mai intensa. Ai un chef nebun sa iesi sa te distrezi si sa uiti de toate problemele.

RAC

Uneori un test inocent in dragoste s-ar putea sa iti ofere mult mai multe informatii despre partener decat te asteptai. S-ar putea ca iubitul sau iubita ta sa joace la doua capete si tu sa afli despre asta cand te astepti mai putin.

LEU

Chiar daca vrei sa spui ce gandesti fiecarei persoane care iti iese in cale, ai grija totusi ca aceste confesiuni personale sa nu ofere celor din jur cheia catre inima ta.

FECIOARA

Esti cam naiv in dragoste si partenerul te va duce de nas dupa cum pofteste. Incearca sa te trezesti la realitate si sa inveti ca, in iubire, cat oferi trebuie sa si primesti.

BALANTA

Esti mai melancolic decat de obicei si asta dauneaza mult starii de spirit. Ca o alternativa, inconjoara-te de persoane vesele si dinamice care sa te scoata din aceasta amorteala.

SCORPION

Inainte de a trage concluzii, mai bine cantareste faptele celorlalti cu atentie, pentru ca s-ar putea sa descoperi niste elemente noi.

SAGETATOR

Daca vei invata sa exprimi liber ce te multumeste si ce te nemultumeste in relatia ta, sunt mari sanse sa o mai salvezi. Nu uita, cheia si solutia la problemele tale este sa discuti deschis.

CAPRICORN

Vei vedea exact cum stau lucrurile intr-o situatie pe care iti doresti s-o clarifici. Vei fi generos si vei ajuta pe cineva apropiat care se confrunta cu o problema familiala majora.

VARSATOR

Cineva apropiat te-ar putea face sa sesizezi avantajele unei situatii. Vei fi receptiv la nou. In dragoste, mai multa rabdare nu ar strica.

PESTI

Acordurile sau contractele ce se semneaza astazi sunt marcate de stabilitate, iar profiturile vor fi pe masura.