13 iulie 2016

BERBEC

Nu mai accepta atatea compromisuri! Asculta-ti inima si actioneaza in consecinta.

TAUR

Atentie la diferenta dintre vorbe si fapte. Unele persoane  vor incerca sa te linguseasca ca sa obtina atentia ta. Fii ferm pe pozitii si nu le permite sa se foloseasca de tine si de abilitatile tale.

GEMENI

Cu putina organizare, cu disciplina si respectarea termenelor, vei reusi sa te afirmi si chiar sa ai surpriza sa fii numit intr-o pozitie importanta la locul de munca.

RAC

Accentul cade astazi pe zona financiara.Fereste-te sa dai bani cu imprumut, insa ia in calcul ofertele de colaborare pe care le primesti!

LEU

Iti doresti sa pui punct unei povesti de iubire insa nu gasesti puterea interioara sa faci acest lucru. Nimeni nu te poate ajuta, singura solutie este sa faci un efort de vointa si sa te indepartezi de persoana care iti  provoaca atata suferinta.

FECIOARA

Atitudinea critica pe care o adopti fata de cei din jurul tau nu iti faciliteaza relatiile interumane. Fii mai bland in abordarea celorlati si vei avea numai de castigat.

BALANTA

Astazi s-ar putea sa primesti o sponsorizare importanta, care te va ajuta sa iti continui studiile sau proiectele incepute de curand. Atentie la accidentele domestice, este o zi cu risc crescut pentru tine.

SCORPION

Ai planuri frumoase de viitor. Familia si cei dragi te sustin in ceea ce faci si chiar contribuie cu idei interesante la proiectele tale.

SAGETATOR

Astazi vei face munca informativa. Te vei documenta, vei analiza si vei trage concluzii pentru ca trebuie sa iei niste decizii importante. Un prieten te invita sa iesiti sa va distrati insa iti recomand sa il refuzi. Ai prea multe de facut si nu iti poti permite nicio intarziere.

CAPRICORN

Astazi nu vei fi foarte generos, ba dimpotriva, te vei gandi de doua ori inainte sa scoti bani din portofel. Si bine faci, pentru ca vrei sa strangi bani pentru o achizitie importanta si costisitoare.

VARSATOR

Tine minte informatiile pe care le vei primi in cadrul unei discutii intime. Iti vor fi de folos pe termen lung. O ruda destul de apropiata (mama, tata, sora, frate) se ofera sa te sustina financiar intr-un proiect personal.

PESTI

Este o perioada buna pentru afaceri si pentru semnarea de contracte, care iti vor aduce castiguri pe termen mediu si lung.

Previziuni astrologice iulie 2016