13 iunie 2016

BERBEC

Cineva incearca sa te manipuleze si sa iti picure in urechi tot felul de neadevaruri privind relatia ta si prietenii pe care ii ai. Pastreaza-ti capul pe umeri si anlizeaza la rece toate informatiile pe care le primesti astazi.

TAUR

Dai dovada de tact si diplomatie in relatia cu o persoana mai in varsta. Aceasta atitudine iti va aduce multe beneficii pe termen lung pentru ca vei castiga astfel un aliat puternic.

GEMENI

Este o zi excelenta pentru provocari fizice si intelectuale. Nimeni si nimic nu te poate opri din demersurile tale.

RAC

Siguranta de sine reprezinta cheia pentru succesul care te asteapta. Este important, insa sa iti indeplinesti cu mare atentie si responsabilitate toate obiectivele pe care ti le-ai propus in agenda acestei zile.

LEU

Iti recomand sa fii foarte atent la toata corespondenta: o scrisoare de creditare sau un document important s-ar putea sa se rataceasca prin cutia de scrisori si sa provoace ceva incurcaturi organizatorice prin disparitia sa.

FECIOARA

Poate ca ar fi timpul sa te responsabilizezi si tu. Prins in vartejul unor evenimente sociale, ti-ai neglijat complet indatoririle familiale si pe cele de la serviciu, asa incat ar fi timpul sa te intorci la treaba.

BALANTA

Daca nu esti atent, risti sa starnesti furia sefilor si vei face primii pasi catre a fi dat afara. Reorganizeaza-te, responsabilizeaza-te si remediaza din mers lucrurile pe care le-ai tratat cu superficialitate in ultima perioada.

SCORPION

Amintirile te impiedica sa fii atent la activitatile pe care le faci.O persoana din trecutul tau te cauta si te bucuri sa reinnozi o prietenie.

SAGETATOR

Nu ai chef de nimic si cauti tot felul de motive pentru a amana sau anula o serie de activitati planificate cu ceva timp in urma.va trebui sa te mobilizezi totusi, pentru ca aceste activitati au toate un termen limita si va trebui sa dai explicatii altora pentru lipsa ta de interes.

CAPRICORN

Ai nevoie de o zi linistita in care sa uiti de toata agitatia din ultima perioada. Din pacate nu vei putea sa iti permiti o vacanta, caci va trebui sa dai o mana de ajutor unui prieten sa termine o lucrare pentru serviciu.

VARSATOR

Persoana draga s-ar putea sa fie cu chef de cearta astazi si sa-ti arunce in fata niste reprosuri destul de dureroase. Nu este momentul potrivit sa-i dai o replica pentru ca este mult prea prinsa in valmasagul emotiilor sale.

PESTI

Azi vei avea un program deosebit de incarcat, insa iti netezesti drumul spre succes. Numai cu eforturi sustinute iti vei atinge obiectivele propuse.