13 mai 2016

BERBEC

Daca vei reactiona la fiecare dorinta si cerere a celor din jur, la sfarsitul zilei te vei simti obosit, folosit si vei constata ca ai rezolvat problemele altora dar nu te-ai atins de agenda ta personala.

TAUR

La locul de munca niste colaboratori incearca sa iti puna tot felul de piedici. Daca vei incerca sa raspunzi provocarilor lor, risti sa declansezi un razboi de durata, in care iti vei eroda starea de spirit.

GEMENI

Chiar daca la urechile tale ajung niste zvonuri, privind o reorganizare, in compania in care lucrezi, nu te panica. Nu te priveste pe tine si s-ar putea ca multe afirmatii, nici macar sa nu fie adevarate.

RAC

Astazi te vei simti prins in jungla vietii, te vei confrunta cu temeri si angoase, pentru ca ai de luat decizii importante si esti pus in fata unor responsabilitati pe masura. Din fericire, vei deborda de energie si de optimism.

LEU

Energia pozitiva pe care o manifesti te transforma in persoana potrivita in jurul careia doresc toti sa se aseze.

FECIOARA

Sunt avantajate planurile de colaborare, semnarea contractelor, iar prietenii te vor ajuta sa iti reevaluezi strategiile si actiunile.

BALANTA

S-ar putea ca unele persoane sa se foloseasca de tine si de capacitatile tale, fara sa aiba o reala nevoie de ajutor.

SCORPION

Nu prea ai chef nici de romantism, nici de dragoste, nici de vorbe frumoase. Dar aceasta atitudine morocanoasa s-ar putea sa-i enerveze destul de mult pe cei din jurul tau.

SAGETATOR

Incercarea ta de a fi perfect s-ar putea sa esueze, pentru ca te pierzi in prea multe detalii. Ai nevoie de organizare, ai nevoie de un regim strict, ai nevoie de un program de activitate calculat cu atentie pe ore si minute.

CAPRICORN

Te afli intr-o situatie complicata si a sosit momentul sa ceri sa ti se intoarca favorurile pe care le-ai facut altora.

VARSATOR

Ai unele indoieli privind capacitatea ta de a te ridica la nivelul asteptarilor celorlalti, mai ales la locul de munca. Cel mai bine ar fi sa te relaxezi si sa scoti la iveala talentul cu care esti inzestrat.

PESTI

Vei avea capacitatea de a-i molipsi pe toti cei din jurul tau cu veselia, energia si starea pozitiva pe care o manifesti.