14 decembrie

BERBEC

Astazi esti foarte receptiv la mesajele pe care le primesti subtil din astral. Poti fi preocupat de intrebari existentiale, de domeniului metafizic sau ezoteric.

TAUR

O zi in care cineva va incerca sa te pacaleasca, sa te excrocheze, dar vei fi pe faza si cu ajutorul unei femei veti reusi sa ii dejucati planurile.

GEMENI

Traiesti aceasta zi cu pasiune si emotie, lucruri care ti-au fost cam straine in ultima perioada.Sa stii ca nu este nicio rusine sa iti manifesti emotiile. S-ar putea chiar sa te ajute sa iti reconsolidezi relatiile, atat sociale cat si intime.

RAC

Pregateste-te de niste controale neasteptate. Chiar daca la prim vedere va trebui sa dai niste explicatii, nu te ingrijora! Vei face fata cu brio.

LEU

Te bucuri din plin de tot ce este in jurul tau. Prieteni, vremea de afara, atmosfera familiala, toate sunt in armonie si ai un sentiment profund de pace interioara.

FECIOARA

Relatiile cu vecinii nu sunt prea bune zilele acestea. Fie isi baga nasul unde nu trebuie, spionandu-ti fiecare miscare, fie prin comportamentul lor iti creaza o sare de disconfort. 
 

BALANTA

Ai un tonus bun, ai chef sa incepi lucruri noi, actiuni noi, colaborari stimulante. Esti plin de energie si vrei sa realizezi ceva maret.
 

SCORPION

Astazi este posibil sa primesti o veste buna legata de bani sau sa beneficiezi de o sansa de castig prin intermediul unei cunostinte.
 

SAGETATOR

Incearca sa stai deoparte de barfe. S-ar putea ca la final sa fii aratat cu degetul, pentru unele vorbe nesocotite pe care le-ai rostit.

CAPRICORN

Vei fi destul de radical in decizii, insa cel putin vei asculta vocea inimii si asta este cel mai important.

VARSATOR

Atentie unde iti lasi banii, cheile sau documentele, pentru ca a foarte multe pe cap si oboseala isi  va spune cuvantul. Daca nu esti atent, risti sa pierzi un obiect personal important.

PESTI

In aceasta perioada vei primi destul de multe invitatii. Orice eveniment la care participi sau pe care il organizezi va fi o adevarata incantare.