14 februarie 2016

BERBEC

Pragmatismul si ambitia sunt la loc de cinste astazi. Totodata, depunand unele eforturi, devine posibila o avansare sau o majorare a salariului.

TAUR

Ar fi intelept sa intelegi ca daca esti intr-o relatie care te tine pe loc, aceeasi relatie il blocheaza in evolutie si pe cealalt. Elibereaza-te cat mai curand si vei fi mult mai fericit. Si nu incerca sa gasesti scuze la nefericire cand solutiile sunt la indemana.

GEMENI

Exista o expresie care suna cam asa: ,,ai noroc chior la bani”. Se pare ca a fost inventata special pentru tine, special pentru urmatoarele ore. Indiferent ce vei face vei castiga.

RAC

Curiozitatea te va face sa aloci mai mult timp pentru a intelege lucrurile complicate. Va fi o zi in care vei avansa incet, cu pasi nesiguri, insa te vei apropia inca putin de atingerea obiectivelor.

LEU

Sefii te preseaza sa duci la bun sfarsit o insarcinare si vei reusi sa ii multumesti numai daca iei lucrurile in serios.

FECIOARA

In proiectele personale, stabileste-ti clar obiectivele inainte de a lua o hotarare. Ia-ti timpul necesar sa iti evaluezi toate sansele.

BALANTA

Dupa o scurta pauza de la ritmul agitat cu care te-a obisnuit viata, se pare ca te reintorci in valtoarea evenimentelor.

SCORPION

Ziua de azi e propice pentru sortarea prioritatilor si sarcinilor din agenda zilnica: Ce este urgent de facut? Ce este important de facut? Si tine minte ca exista o diferenta importanta intre urgent si important.

SAGETATOR

Unele idei legate de activitatea ta  ar putea fi puse in practica intr-un mod uimitor. Astazi vei avea o abordare pragmatica in tot ceea ce vei face.

CAPRICORN

A sosit momentul sa pui capat cheltuielilor exagerate. La serviciu vei fi in mare forma si vei finaliza cu usurinta sarcinile primite.

VARSATOR

Pragmatismul si ambitia sunt la loc de cinste astazi. Depunand unele eforturi, devine posibila o avansare sau o majorare a salariului.

PESTI

Sectorul relatiei cu politia, justitia sau breasla avocatilor nu este prea bine aspectat, asa incat daca nu esti cu ochii in patru risti o amenda sau o intoarcere surpriza in desfasurarea litigiilor tale.