14 mai 2016

BERBEC

Astazi esti imprastiat, cu capul in nori si visezi cu ochii deschisi. Daca stai acasa, nu este nicio problema, insa daca te afli la locul de munca, ai grija sa nu faci greseli destul de importante.

TAUR

Vei fi capabil sa te axezi pe activitati care necesita o atentie sporita pentru detalii, insa incearca sa nu te complici in activitati inutile.

GEMENI

Vei face fata cu mult succes tuturor incercarilor si te vei ridica deasupra tuturor expectantelor celor din jur. Sunt avantajate mutarile, schimbarile de domiciliu si nu strica sa aplici pentru un nou loc de munca.

RAC

Prietenii par sa te sustina, par sa fie alaturi de tine in schimbarea pe care o faci in viata ta, insa, pana nu incepi tu sa-ti faci ordine cu adevarat in programul de zi cu zi, rezultatele nu vor aparea cu viteza pe care ti-o doresti.

LEU

Saptamana aceasta porti discutii importante privind o potentiala afacere sau gestionarea unor hartii/documente. Te bucuri de sustinerea unei femei, cu care poti gandi o asociere ulterioara.

FECIOARA

Esti sustinut de o femeie, care iti comunica detalii importante privind niste documente sau proceduri. Sectorul iubirii si al afacerilor este bine aspectat.

BALANTA

Astazi vei comunica mult, vei reusi sa ii convingi pe cei din jur de bunele tale intentii, vei gasi cuvintele potrivite sa aplanezi diverse conflicte si ca un bonus astral, relatia cu rudele tale (mama, tata, frati, surori) se imbunatateste considerabil.

SCORPION

Mai ai putin si iesi urland din incapere, pentru ca lentoarea celor din jur te exaspereaza. Ai obosit mental si emotional sa asculti toate problemele universului si sa asisti neputincios cum nimeni nu are de gand sa miste ceva.

SAGETATOR

Ai planuri mari si indraznete. Instinctele nu dau gres si te avertizeaza asupra oricarei alegeri gresite ai face.

CAPRICORN

Chiar daca cu banii nu stai prea bine, vei gasi in ultimul moment o solutie la problema cu care te confrunti. Poate ca nu se rezolva chiar totul pe loc si pe termen lung, insa macar stai linistit o vreme

 

VARSATOR

Cu banii nu prea stai bine zilele astea, insa nu iti mai fa atatea griji. O femeie pare dispusa sa te sponsorizeze sau sa te ajute cu un imprumut, asa incat vei primi o gura de oxigen pentru urmatoarea perioada.

PESTI

Politica strutului, aceea de a-ti baga capul in nisip si a pretinde ca nimic nu se intampla in jurul tau, nu este cea mai buna atitudine astazi. Ridica-te si lupta pentru drepturile tale.