14 Noiembrie

BERBEC — Relatia de cuplu este din ce in ce mai dinamica, ceea ce iti creeaza buna dispozitie si iti creste starea de vitalitate.

TAUR — Este o zi excelenta pentru structurare, organizare si actiune. Ai planuri mari si ai si aliatii care sa te sustina.

GEMENI — Ai din ce in ce mai multe sarcini si responsabilitati si timp din ce in ce mai putin. Poate ca e momentul sa iti revizuiesti agenda si sa iti stabileti o lista de prioritati.

RAC — Astazi este momentul sa inveti sa acorzi timp pentru viata personala. Ai fost angrenat in tot felul de proiecte si te-ai cam neglijat.

LEU — Sarcinile de la serviciu te coplesesc uneori, insa ai energia suficienta sa raspunzi tuturor provocarilor. Aspectele planetare iti accentueaza determinarea si iti confera forta necesara atingerii obiectivelor.

FECIOARA — Este posibil ca anumite lucruri neterminate sau nerezolvate complet sa apara din nou in atentia ta. Vei i nevoit sa lasi deoparte tot ce faceai si sa te concentrezi sa solutionezi situatia nu creata.

BALANTA — Dupa o perioada destul de haotica, vei reusi sa te stabilizezi din punct de vedere financiar. S-ar putea ca cineva sa isi achite o datorie restanta sau sa ai sansa sa realizezi o vanzare-cumparare.

SCORPION — Astazi esti mai nonconformist decat de obicei si iti poti surprinde partenerul exprimandu-ti sentimentele intr-o maniera diferita.

SAGETATOR — Dorinta de a experimenta noi emotii in relatia de cuplu te va dinamiza, oferindu-ti energie si pofta de viata.

CAPRICORN — Astazi esti mai creativ  decat de obicei. In sfarsit iesi din conul de umbra si iti propui sa-ti valorifici talentele, promovandu-le din ce in ce mai bine.

VARSATOR — Poti gasi solutii eficiente si banii necesari pentru solutionarea unor probleme mediGEMENIe. In scurt timp te vei afla in cea mai buna forma.

PESTI — Iti recomand sa eviti speculatiile, atat financiare cat si emotionale. Nu este momentul sa joci totul pe o carte, deoarece s-ar putea sa tragi lozul necastigator.

 

 —