15 aprilie 2016

BERBEC

Cand toata lumea din jur se simte grozav, te vei molipsi si tu de starea lor de spirit. Esti bucuros si ai chef sa te distrezi.

TAUR

Esti agitat in privinta apropierii unui termen limita. Poate ca ai de finalizat o lucrare, poate ca trebuie a predai niste documente la care inca lucrezi.

GEMENI

In familie te confrunti cu niste situatii tensionate, iar grija pentru starea de sanatate a unei rude planeaza asupra ta.

RAC

Ai de predat o lucrare importanta, insa, pe masura ce trec orele, iti dai seama ca s-ar putea ca termenul limita impus sa fie depasit.

LEU

Una spui, alta gandesti si alta faci. Astazi ar fi cazul sa te hotarasti pe ce directie te axezi, pentru a nu-i mai zapaci pe toti cu comportamentul tau haotic.

FECIOARA

Atentie la asa –zisii prieteni! Mai ales la cei care astazi iti solicita un imprumut. Pe langa faptul ca te vor destabiliza financiar, iti vor induce o stare de nemultumire profunda, care va culmina cu o cearta zdravana.

BALANTA

Cineva trece printr-o problema relationala si se bazeaza pe sprijiul tau De multe ori insa, bunele intentii se pot transforma in reale prilejuri de cearta si conflict. Pentru a evita un deznodamant neplacut, incearca sa nu joci rolul salvatorului si sa te axezi mai ales pe problemele tale personale.

SCORPION

Esti stresat financiar. S-ar putea ca bancile sa puna presiuni pe tine, sau sa ti se ceara sa returnezi un imprumut. Nu stii cum sa imparti toate, asa incat va trebui sa gasesti solutii si motive pentru a obtine inca o amanare.

SAGETATOR

Toata lumea este agitata astazi si unii vor incerca sa lanseze tot felul de zvonuri si barfe. Nu te implica in discutiile pe la coltul camerelor, pentru ca s-ar putea sa fii acuzat ca si tu, la randul tau,  ai lansat tot felul de afirmatii neadevarate.

CAPRICORN

Astazi, va trebui sa inveti sa asculti mai mult, sa iti faci planuri clare si logice, dar sa nu spui chiar tot ceea ce gandesti.

VARSATOR

In relatia de cuplu lucrurile par sa mearga din ce in ce mai bine.Se simte o apropiere profunda intre voi doi si pacea si armonia domneste.

PESTI

Esti plin de initiativa, esti dornic sa iti pui amprenta personala asupra unor proiecte si vei reusi sa ai succes in tot ceea ce intreprinzi.