15 ianuarie 2016

Tendintele generale ale zilei: Capacitatea de sintetizare si de concretizare este favorizata astazi. La fel si seriozitatea si responsabilitatea in gandire, precum si gasirea unor solutii realiste si practice la problemele cu care ne confruntam. Pe scurt, este o zi plina de schimbari si transformari, atat exterioare cat si sufletesti, care se dovedeste a fi benefica pentru maturizarea noastra.

BERBEC

Vei fi mai dinamic decat de obicei, insa ai grija sa nu te epuizezi fizic si nervos. Este o perioada buna pentru promovare personala.

TAUR

Iti recomand sa nu accepti ofertele mult prea generoase care ti se fac, pentru ca s-ar putea ca totul sa fie un mare balon de sapun. Mai degraba ai actiona singur si vei avea mult mai mult de castigat.

GEMENI

Legaturile cu cei din jur devin tot mai intense, insa ai mare grija: invata sa respecti liberul arbitru al celorlalti.

RAC

Astazi s-ar putea sa faci o vizita pana la biblioteca sau la un specialist care te va informa cu ultimele noutati dintr-un domeniu care te intereseaza.

LEU

Ti s-a promis marea cu sarea si tot ce ai primit a fost vanare de vant. Ti-ai pus mari sperante in cineva, insa ai avut de invatat o lectie importanta: in orice situatie singurul prieten sincer iti esti doar tu.

FECIOARA

Te vor preocupa astazi chestiunile legate de viata ta sociala. Ai putea sa-ti schimbi unele obiceiuri. Este un moment bun pentru a analiza o situatie si pentru a o schimba.

BALANTA

Nu prea ai bani si esti destul de speriat pentru ca in urmatoarea perioada ai de achitat taxe, sau datorii. Ei bine, se pare ca lucrurile se vor rezolva de la sine, cand cineva iti va transfera in cont o suma destul de consistenta.

SCORPION

Cineva te minte de la obraz si tu eviti o confruntare deschisa de teama sa nu dai nastere unei lupte. Daca alegi sa taci vei iesi in pierdere pentru ca celalalt va intelege ca accepti ceea ce iti face.

SAGETATOR

Se pare ca ai intrat in zodia rebeliunii si prima schimbare va fi cea exterioara. O vei face atat de bine, incat nici macar prietenii intimi nu te vor mai recunoaste.

CAPRICORN

Nu te sfatuiesc sa risti totul pe o carte, insa micile incercari de a plusa intr-o activitate sau in alta iti vor aduce azi succesul mult asteptat.

VARSATOR

Indiferent in ce situatie vei fi, vei avea nevoie sa simti ca nu esti singur. Iti vei exprima sentimentele cu usurinta in zilele urmatoare.

PESTI

Se pare ca nu ai invatat nimic din greselile trecutului. Continui sa ai acelasi comportament uracios si nu intelegi de ce toti te evita.