15 iunie 2016

BERBEC

Sinceritatea si logica pe care o manifesti s-ar putea sa nu fie pe gustul celor din jur tocmai din cauza faptului ca afirmatiile pe care le faci sunt mult prea bruste, mult prea directe si ii iei astfel prin surprindere pe cei mai putin pregatiti.

TAUR

Un prieten are nevoie de sprijinul si sustinerea ta. S-ar putea sa i le acorzi neconditionat, insa invata sa-ti trasezi si teritoriu. Risti sa te transformi in persoana care ii ajuta pe toti, dar care nu se ajuta pe sine mai deloc.

GEMENI

Starea de sanatate iti da ceva batai de cap, asa incat ar fi intelept sa te interesezi de programul medicului tau si sa-ti programezi o serie de analize. Nu trica sa fii mai atent cu ritmul de viata pe care il duci.

RAC

Astazi te vei axa mai ales pe detalii si vei fi mai meticulos decat de obicei. Incearca totusi sa nu te pierzi in prea multe detalii caci ai multe lucruri de rezolvat.

LEU

O persoana dinamica, optimista si cu atitudine pozitiva te dinamizeaza in urmatoarele ore. Esti plin de energie si pus pe fapte mari gratie interventiei acestei persoane.

FECIOARA

Se pare ca se cere de la tine sa-ti demonstrezi curajul si determinarea intr-o situatie destul de complicata. Bazeaza-te pe instincte pentru ca ele te vor evertiza cand sa taci din gura si cand sa vorbesti.

BALANTA

Pur si simplu ai atat de multe lucruri de facut incat nici nu stii de unde sa incepi. Esti asaltat de o multime de obligatii, asa incat solutia este sa prioritizezi actiunile pe care le faci.

SCORPION

Astazi esti o persoana extrem de greu de inteles de catre unii pentru ca ai capacitatea de a te detasa chiar si in privinta problemelor personale, de a le privi din exterior ca si cum nu ar fi vorba de tine.

SAGETATOR

Esti o persoana emotionala si pasionala insa astazi nu te vei deschide decat celor care considerati tu ca merita sa primeasca informatii despre tine.

CAPRICORN

Te confrunti cu o chestiune delicata, asa incat s-ar putea sa inveti o lectie importanta. Conteaza mult principiile dupa care te ghidezi in viata.

VARSATOR

Chiar daca cineva incearca sa iti taie elanul si sa te dezamageasca, vei vedea ca lucrurile se vor rezolva de la sine. O persoana sus pusa te va sustine in demersurile tale.

PESTI

Ai nevoie de libertate pentru ca numai libertatea iti ofera capacitatea de a privi lucrurile intr-o perspectiva detasata. Astfel vei avea ocazia sa iti formulezi clar, mental propria parere privind experientele pe care le parcurgi.