15 noiembrie

BERBEC — Negocierile si discutiile din aceasta perioada sunt finalizate frumos, obtinand rezultatele dorite.

TAUR — Se anunta o mica problema sentimentala la orizont. Facand apel la diplomatia cu care esti inzestrat, vei gasi GEMENIea de mediere a conflictului.

GEMENI — Ai grija astazi la alegerile si deciziile pe care le iei. Gandeste totul la rece si apoi treci la actiune.

RAC — E timpul sa faci ordine in viata ta privata. Chiar daca asta implica sa tai drastic orice conexiune cu persoanele abuzive din viata ta, macar priveste jmatatea plina a paharului: in sfarsit nu vei mai da socoteala si nu te vei mai justifica pentru fiecare pas pe care il facil

LEU — Apar propuneri surprinzatoare de la un partener de afaceri. Ti se propune o colaborare interesanta si chiar merita sa ii acorzi atentie.

FECIOARA — Se pare ca bate vantul schimbarii si s-ar putea sa aduca noutati in sectorul amoros. Se poate infiripa o idila peste noapte si sa te trezesti ca ai din nou fluturi in stomac.

BALANTA — Astazi va trebui sa te inarmezi cu perseverenta si rabdare pentru a-ti putea indeplini sarcinile. Te poti confrunta cu multe persoane dificile.

SCORPION — Poate ca e timpul sa iti reevaluezi prestatia. Oare ai fost sincer?Chiar ai jucat corect? Daca nu ai nici mustrare de constiinta, atunci nu ai niciun motiv sa te ingrijorezi ca s-ar putea ca in curand sa vina si momentul platilor.

SAGETATOR — Iti cauti un loc de munca mai bun si astazi fie auzi niste noutati interesante, fie sa primesti o invitatie la un interviu.

CAPRICORN — Se poate sa te muti intr-o locuinta mai mare, sa construiesti, sa renovezi, sa redecorezi, sa inchiriezi profitabil. Ziua de astazi este dedicata mai ales chestiunilor imobiliare.

VARSATOR — Urmeaza o perioada agitata. Ai multe lucruri de facut, esti doar o singura persoana. Poate ca ar fi indicat sa ceri sprijinul unor prieteni.

PESTI — Financiar nu stai chiar bine, de aceea ar fi bine sa-ti dramuiesti fiecare banut si sa nu te avanti in cheltuieli inutile.