16 decembrie

BERBEC

Astazi nu vei fi foarte generos, ba dimpotriva, te vei gandi de doua ori inainte sa scoti bani din portofel. Si bine faci, pentru ca vrei sa strangi bani pentru o achizitie importanta si costisitoare.

TAUR

Ziua de astazi debuteaza intr-o armonie desavarsita si cooperare cu ceilalti. Ai si motive sa fii vesel, datorita unor vesti bune primite de peste hotare.
 

GEMENI

Astazi este o zi senina si lipsita de griji, mai ales pentru ca stii sa rezolvi toate lucrurile intr-un mod frumos, fara a deranja pe nimeni.

RAC

Esteo zi buna pentru a te ocupa de o afacere ori de un proiect, pentru ca vei intalni persoane dornice sa participe cu tine la acest demers. Poti purta discutii interesante cu sponsori darnici, sau poti sa participi la interviuri in care iti vei recruta oameni capabili si priceputi.

LEU

Este o zi favorabila atat din punct de vedere creativ, cat si sentimental. Nu iti recomand sa asculti sfaturile celor din jur, pentru ca iti vor aduce pierderi financiare considerabile.

FECIOARA

Astazi s-ar putea sa primesti o sponsorizare importanta, care te va ajuta sa iti continui studiile sau proiectele incepute de curand.

BALANTA

Tine minte informatiile pe care le vei primi in cadrul unei discutii intime. Iti vor fi de ajutor pe termen lung.

SCORPION

Comunicarea este eficienta, insa destul de sarcastica pe alocuri. Daca vrei sa eviti discutiile in contradictoriu cu iz de cearta, ia in calcul ca este o zi excelenta pentru calatorii si manifestarea talentelor artistice.

SAGETATOR

Astazi ai pofta de viata, iar receptivitatea pe care o manifesti in raport cu cei din jur iti poate aduce asocieri benefice.

CAPRICORN

Te gandesti la bani, insa nu la cum i-ai putea castiga, ci la cum ii poti investi in acest moment pentru a pune in valoare o idee, niste oameni, pentru a-ti spori resursele.

VARSATOR

Astazi este o ziplina de neprevazut, marcata de intalniri surpriza, vesti fulgeratoare si decizii grabnice.

PESTI

Ai chef de munca, esti plin de voie buna, insa incearca sa nu exagerezi cu conversatiile. Risti sa te obosesti si tu si pe cei din jur.