16 februarie 2016

BERBEC

Pe plan relational, lucrurile incep sa se agite. Tensiunea se aduna si, daca lucrurile nu sunt lamurite la timp, poate culmina cu o situatie neplacuta.

TAUR

Munca ta, mai ales daca e legata de oameni, se poate aglomera si astfel sa devina o sursa de frustrare in loc de satisfactie.

GEMENI

Cei din jur se pare ca incearca sa iti controleze viata, sa iti dicteze ce sa faci, cum sa faci si cand sa faci. Nu le permite sa iti incalce teritoriul pentru ca risti sa iti pierzi toata libertatea.

RAC

Cineva te irita cu insistentele sale, insa esti prea politicos sa spui asta cu voce tare. Daca nu iti delimitezi teritoriul atunci nu mai ai niciun motiv sa te plangi sa iti este incalcata intimitatea.

LEU

Ai mare nevoie de un sfat insa nu stii la cine sa apelezi. Este vorba de o chestiune intima si pe de o parte vrei sa fii ajutat, pe de alta parte nu esti pregatit sa oferi toate informatiile necesare.

FECIOARA

Ia o pauza, macar de cateva minute, pentru a face un pas inapoi si a vedea mai bine unde trebuie facuta o schimbare, astfel incat lucrurile sa fie in favoarea ta. Comunicarea si socializarea vor fi importante.

BALANTA

Ai de lamurit cateva chestiuni sentimentale, insa cel putin stii care e pozitia ta si poti lua decizii in functie de ceea ce vrei sa se intample, indiferent de tulburentele care pot avea loc.

SCORPION

Daca te confrunti cu o problema relationala, vei avea o perspectiva noua in privinta acesteia si, cumva, iti va fi mai usor sa o rezolvi.

SAGETATOR

Dupa fapta si rasplata. Astazi vei culege roadele activitatilor incepute cu doua-trei luni in urma. In functie de implicarea ta in proiectele desfasurate, nota de plata va fi multumitoare sau nu.

CAPRICORN

Iti  faci prea multe griji pentru actiunile celor din jur. Daca ai copii, incearca sa le respecti intimitatea. Daca nu o faci, atunci sa nu fii mirat ca acestia se vor indeparta incet incet de tine.

VARSATOR

Pe neasteptate vei primi o suma de bani. Nu te panica, nu este nicio greseala, pur si simplu sectorul financiar intra intr-o zodie buna.

PESTI

Iti trebuie rabdare si detasare, in felul acesta vei reusi sa treci peste obstacole. Lucrurile par sa se miste in favoarea ta la locul de munca.