16 ianuarie 2016

Tendintele generale ale zilei: Astazi vom intelege mai greu lucrurile legate de substanta, de logica si ratiune. Multi vom gandi cu sufletul si apoi, peste o saptamana, vom plange literalmente ca am luat decizii gresite. Recomandarea zilei: atentie la profitorii sentimentali, atentie la promisiunile care ni se fac, atentie la orice semnam sau hotaram, pentru ca s-ar putea sa fie decizii gresite. Bafta si atentie marita tuturor.

BERBEC

In curand vei primi vizita unei persoane dragi pe care nu ai mai vazut-o de mult. Te bucura nespus aceasta vizita, si inima iti bate mai repede la gandul revederii.

TAUR

Iti recomand mare prudenta in dragoste. Astazi s-ar putea sa te indragostesti de persoana nepotrivita.

GEMENI

Vei fi mai retras decat in ultimele zile. Daca la serviciu va trebui sa consumi multa energie pentru a-ti indeplini sarcinile, nu uita ca totul va fi bine platit la final.

RAC

Desi esti plin de verva, cineva te va distrage de la drumul pe care ai pornit. Acorda-i atentia necesara pentru ca s-ar putea sa iti transmita informatii pretioase.

LEU

Vei fi pus in fata unor informatii care te vor lua prin surprindere. Din pacate, descoperi ca nu toata lumea te sustine, insa vei deveni mult mai eficient, indepartandu-te de asa-zisii tai prieteni care profita de tine.

FECIOARA

Nu te impotrivi lucrurilor noi care apar in viata ta. Ele iti pun la incercare flexibilitatea si capacitatea de adaptare.

BALANTA

S-ar putea sa iti vina o idee deosebita in privinta unui proiect particular. Indiferent cat de revolutionara este ideea, totusi nu vei reusi nimic daca nu iti formezi o echipa de calitate.

SCORPION

In privinta sanatatii ti se transmit niste semnale pe care nu ar fi intelept sa le ignori. Acorda o mai mare atentie programului zilnic si alimentatiei.

SAGETATOR

Sa nu iti fie teama sa iti exprimi sentimentele in fata unei persoane dragi. S-ar putea sa dai nastere unei frumoase povesti de dragoste.

CAPRICORN

De multe ori, buturuga mica rastoarna carul mare. Fii atent la micile erori care se pot strecura intr-un proiect si care pot sa iti dea peste cap toata munca pe care ai depus-o.

VARSATOR

Esti perfect indreptatit sa iti exprimi nemultumirea privind serviciile prestate de niste persoane neprofesioniste. S-ar putea, insa, sa iti bati gura degeaba si nimeni sa nu te bage in seama.

PESTI

Cu imaginatia si intuitia cu care te-a inzestrat mama natura, s-ar putea sa surprinzi multe persoane. Ai o noua viziune asupra vietii, care te va ajuta sa o iei de la capat intr-un domeniu important.