16 iulie 2016

BERBEC

Dispui de multa senzualitate, iar deschiderea catre calatorii si spiritualitate va fi foarte mare.

TAUR

Astazi vei fi plin de diplomatie. Poti gasi o cale de comunicare cu rude cu care nu ai vorbit de mult, poti sa vii cu o idee stralucita la serviciu, care iti va aduce recunoasterea si aprecierea sefilor.

GEMENI

La locul de munca poti avea parte de o idila, insa ai grija ca tot ce porneste ca un foc de paie, risca sa te friga pe parcurs. Nu te atasa de nimeni, insa savureaza clipa, fara sa  pui prea multe intrebari.

RAC

Acasa, lucrurile incep sa intre in normal. Partenerul sau rudele tale incep sa inteleaga ca ai dreptul la intimitate si ca nimeni nu poate sa traga de tine in toate directiile dupa cum vrea el.

LEU

Tot ce tine de comunicare si drumuri este foarte bine aspectat pentru tine. Mai ales drumurile iti pot aduce un venit suplimentar, o forma de castig stabil.

FECIOARA

Banii vin de la drum astazi. Nu iti imagina ca te vei imbogati peste noapte, insa o mica diferenta vei simti in portofel.

BALANTA

Te simti in elementul tau, insa esti putin temator in fata schimbarilor. E bine sa actionezi pentru ca te afli sub protectia neconditionata a astrelor.

SCORPION

La locul de munca o femeie iti arata sustinerea ei si s-ar putea chiar sa incepeti un parteneriat profitabil.

SAGETATOR

Este o zi a provocarilor in care te vei intreba despre drumul pe care il ai de parcurs. In mod sigur vei depasi situatiile stagnante sau negative pe care ar fi trebuit sa le abandonezi cu mult timp in urma. Ai nevoie insa de curaj pentru a face acest lucru si fara nicio indoiala astrele te vor sustine in acest demers.

CAPRICORN

Datorita intuitiei tale descoperi niste neadevaruri rostite pe seama ta de un coleg gelos. Cu diplomatie vei reusi sa intorci totul in favoarea ta.

VARSATOR

Astazi preferi schimburile scurte de replici si la obiect. Ai multe lucruri de rezolvat si nu vrei sa-ti pierzi timpul cu maruntisuri.

PESTI

Familia si afirmarea sociala ar trebui sa te preocupe in mod special in aceasta zi, pentru ca astrele te sustin foarte mult pe aceste sectoare.

Previziuni astrologice iulie 2016