16 iunie 2016

BERBEC

Ai amanat luarea unei decizii importante, pentru ca iti era frica sa iti asumi decizii, asa incat ai pierdut momentul oportun sa o pui in practica. Din pacate momentul prielnic a trecut, asa incat va trebui sa iei toata munca de la capat inca odata.

TAUR

Ai un program incarcat, complicat obositor, dar astazi, iti vei gasi, cu siguranta, timp si pentru hobby-urile tale.

GEMENI

Te intelegem perfect ca nu ai chef nici de munca si nici de responsabilitati. Incearca sa te mobilizezi si, mai ales, pune-ti ordine in documente. S-ar putea, ca in procesul de curatenie, sa observi ca ai facut o greseala importanta intr-una din hartii. Din fericire, ai timpul si mijloacele sa o remediezi.

RAC

Se pare ca incepi sa iesi din starea ta de depresie, vrei sa te distrezi, vrei sa iesi in oras cu prietenii si sa savurezi viata din toate punctele de vedere.

LEU

Aspectele astrale ale acestei zile te vor face sa vezi adevaratul chip al realitatii inconjuratoare, necosmetizat si nepomadat.

FECIOARA

Esti atras de lucruri frumoase, de lucruri interesante si incitante, insa, ai grija astazi la cheltuielile pe care le faci. S-ar putea sa-ti depasesti cu mult bugetul planificat.

BALANTA

Vei fi surprins sa constati ca astazi, toata lumea este excesiv de sensibila. Orice cuvant ai spune este interpretat si rastalmacit, iar toata aceasta situatie te impinge la limita rabdarii.

SCORPION

Prezenta celor din jur te mobilizeaza si te motiveaza sa aduci o schimbare importanta in viata ta. Vei vedea ca vei beneficia de sustinere din partea tuturor.

SAGETATOR

Incearca sa iti temperezi elanul! Maniera in care te exprimi, tumultoasa si precipitata, le poate crea celor din jur o stare de disconfort.

CAPRICORN

Comunicarea cu cei din jur este benefica in aceasta perioada, fapt ce te poate ajuta atat pe plan personal, cat si profesional.

VARSATOR

Astazi dispui de multa energie, curaj si initiativa. Nu ezita  sa profiti din plin de aceste insusiri minunate!

PESTI

Incearca sa te temperezi, numara pana la zece, nu te grabi sa spui chiar tot ce gandesti pentru ca s-ar putea intoarce impotriva ta.