16 mai 2016

BERBEC

Nevoia ta de a fi excentric si neconventional s-ar putea sa nu gaseasca sustinerea pe care o astepti din partea celor din jur. Deciziile tale nu sunt tocmai corecte, asa incat pana cand nu te vei replia, te vei ciocni numai de blocaje.

TAUR

S-ar putea sa nu evaluezi situatia cum se cuvine si de aici pana a lua decizii gresite in cariera sau viata personala nu este decat un pas.

GEMENI

Asemeni lui Sherlock Holmes, vei fi capabil sa patrunzi dincolo de aparente. Cu abilitate vei dejuca planurile persoanelor potrivnice si vei iesi biruitor din provocarile cu care te confrunti.

RAC

In incercarea de a obtine libertatea pe care ti-o doresti, vei consuma multa energie. Emotiile nu iti vor fi cel mai bun prieten in aceasta provocare.Bazeaza-te pe logica si pe bun simt.

LEU

Te straduiesti din toate fortele sa iti duci planurile la indeplinire, insa vaslesti pe o mare in furtuna. Solutia este sa te bazezi pe vocea interioara care te avertizeaza spre ce directie sa o apuci. Ai incredere mai multa in instinctele tale.

FECIOARA

Esti mai mult decat motivat sa incepi un regim de viata mai sanatos decat  pana acum .Analizele nu ti-au iesit prea bine, starea de sanatate este destul de precara si ai nevoie sa schimbi ceva in stilul de viata.

BALANTA

Iubesti tot ce e practic si logic. Astazi iti vei dori sa preiei controlul unor situatii si vei da dovada de un simt organizatoric neobisnuit.

SCORPION

Relatia cu o ruda de sex masculin se imbunatateste din ce in ce mai mult. Dupa o perioada tensionata, in sfarsit se pare ca ati gasit calea sa ingropati securea razboiului.

SAGETATOR

Nu te grabi sa dai un raspuns ferm in privinta unei plecari in strainatate.Vor aparea unele piedici asa incat astazi este o zi nefavorabila deciziilor importante.

CAPRICORN

A sosit timpul sa iei in calcul o potentiala schimbare a locului de munca. Lucrurile nu mai merg de mult cum iti doreai si salariul este mult prea mic. E nevoie sa faci o transformare.

VARSATOR

Relatia cu sotul sau cu sotia este supusa unor transformari profunde.Daca iti doresti ca sa continuati sa fiti un cuplu, e momentul sa porti o discutie sincera si deschisa.

PESTI

Intuitia ta este mult peste medie si vei stii cu mult inainte ce atitudine sa adopti.Secretul succesului  consta in abilitatea de a tine cont de sfaturile si avertismentele transmise de vocea ta interioara.