16 martie 2016

BERBEC

Intr-o disputa, s-ar putea sa joci rolul persoanei mature. Nu te grabi sa tragi concluzii pripite, pentru ca s-ar putea sa te inseli asupra unei situatii sau a unei persoane.

TAUR

Ai complotat impotriva unui bun prieten, nu cu intentia de a-l rani, ci cu dorinta sincera de a-l ajuta sa se schimbe. Demersul tau a esuat, mai ales din cauza ca ai uitat sa ii respecti liberul arbitru.

GEMENI

Esti sustinut de prieteni si acestia s-ar putea sa iti ,,livreze” informatii importante pentru strategiile tale.

RAC

Daca ramai calm si iti pastrezi logica si ratiunea, s-ar putea sa eviti un conflict de proportii.

LEU

Te pregatesti cu multa sarguinta de un examen sau de o testare. E foarte intelept ca ai inceput sa inveti,pentru ca numai de ambitia si determinarea ta depinde succesul  la acest examen.

FECIOARA

Este o zi potrivita pentru a gasi o scuza sau un motiv sa nu te duci la lucru sau sa nu-ti faci activitatile. Poti pune totul pe seama unei afectiuni pasagere, pe o raceala sau pe o oboseala accentuata. Iti recomand sa-ti iei o minivacanta pentru ca te-ai epuizat fizic si nervos, in tot felul de activitati.

BALANTA

Astazi cei din jur vor fi mai agresivi decat de obicei si cu mult chef de cearta. Incearca sa nu te inflamezi si mai ales nu da replica in momentul in care esti provocat.

SCORPION

Este momentul sa lasi deoparte orice complex, orice teama si orice acces de timiditate si sa iesi in lume, sa socializezi, sa incerci sa iti umplii agenda cu cat mai multe numere de telefon si contacte noi.

SAGETATOR

Uneori destinul iti trimite si mesagerii, si solutia, dar tu te incapatanezi sa nu observi nimic. Daca vei privi mai atent in jur,vei vedea ca raspunsul la problema cu care te confrunti este unul extrem de simplu.

CAPRICORN

Gandurile nu sunt foarte ordonate, insa astazi esti avantajat intr-o singura directie: felul in care arati te va ajuta sa te impui prin aspectul estetic.

VARSATOR

Trebuie sa te disciplinezi. Cu propria persoana, cu propria-ti viata. Nu mai poti functiona visand cu ochii deschisi, avand tot felul de iluzii si facand afirmatii de genul: “voi face”, “vei vedea tu, cand voi ajunge…”.

PESTI

Simti nevoia profunda sa intri in contact cu un fost partener, un fost coleg, sau un fost iubit, insa nu este cea mai practica atitudine pe care o poti avea. Te-ai gandit ca poate aceste persoane nu mai vor sa aiba nimic de-a face cu tine?