17 aprilie 2016

BERBEC

Intr-un proiect important te confrunti cu tot felul de blocaje si limitari. Iti recomand totusi sa nu vezi totul in negru si nici sa nu privesti numai jumatatea goala a paharului! Spre pranz, o persoana draga tie iti va intinde o mana de ajutor si vei iesi curat si fericit din toata aceasta complicatie.

TAUR

Apar noi responsabilitati la locul de munca. Fie e vorba de o lucrare fulger pe care o primesti la inceputul saptamanii, fie trebuie sa gasesti solutii la un conflict de munca, fie sefii lasa pe umerii tai responsabilitati mult mai mari.

GEMENI

Astazi s-ar putea sa intalnesti o persoana speciala, care, fie iti devine iubit sau iubita, sau va fi un foarte bun prieten, pe termen lung.

RAC

Te pregatesti de un examen important, insa se pare ca ai si competitori redutabili.Chiar daca te simti stresat de aceasta situatie, nu uita ca este momentul cel mai potrivit ca sa te afirmi si sa iti consolidezi pozitia.

LEU

Familia va fi pe primul loc! Astazi s-ar putea sa fii nevoit sa lasi oricare alte preocupari deoparte si sa te axezi mai ales pe relatia cu rudele tale.

FECIOARA

Cineva iti propune un proiect interesant si esti tot mai atras de perspectivele oferite. Mai analizeaza-l insa tine cont ca aceste oportunitati nu apar de pe o zi pe alta.

BALANTA

O persoana cu care ai avut un mic conflict iti cere ajutorul.Maniera in care te abordeaza iti dovedeste ca bazeaza pe tine si nu este momentul sa dezgropi povesti vechi din trecut. Ofera-ti ajutorul si ulterior veti clarifica orice alta divergenta de opinii.

SCORPION

Incearca sa fii mai flexibil in urmatoarele ore, pentru ca incapatanarea si agresivitatea pe care le manifesti, in raport cu cei din jur, iti poate aduce multe probleme relationale pe termen mediu si lung.

SAGETATOR

La locul de munca din nou esti asaltat de proiecte, termene limita, insa vei fi plin de energie si vei lucra cu mult spor.

CAPRICORN

Fii sociabil, interactioneaza cu toata lumea si poarta la tine agenda sa notezi noile nume si numere de telefon ale celor pe care ii cunosti. Este un moment perfect sa-ti extinzi grupul de cunostinte.

VARSATOR

In familie te preocupa starea de sanatate a unei rude, insa trebuie sa intelegi ca evolutia unor situatii nu depinde numai si numai de tine.

PESTI

Nu prea ai bani si acest lucru iti confera o stare de nemultumire profunda. Incerci sa gasesti solutii, insa cand toate usile la care bati ti se inchid in nas, atunci te cuprinde o deznadejde profunda.