17 decembrie

BERBEC

CIneva e pus pe cearta si se pare ca te-a gasit pe tine pe post de sac de box. Din pacate, a evaluat gresit comportamentul unui berbec furios. Te vei enerva si vei riposta drastic.

TAUR

E momentul curateniei generale in viata ta. Indeparteaza-te de persoanele care iti repeta la nesfarsit ca nu esti in stare sa te descurci singur. Ai mai multa incredere in tine.

GEMENI

Raspunsul pe care il astepti de la persoana iubita s-ar putea sa te surprinda, insa nu te pripi sa tragi concluziile nepotrivite. In urmatoarele zile te vei lamuri exact despre ce este vorba.

RAC

Nu strica sa fi putin mai atent la volan, pentru ca astfel te vei proteja pe tine si pe cei dragi. Nu te angaja in depasiri inutile si nu apasa acceleratia pana la podea.

LEU

Astazi iti sustii foarte bine cauza si stii sa-ti urmaresti interesele, astfel incat vei reusi sa intorci totul in favoarea ta.

FECIOARA

Obligatiile sociale isi cer dreptul lor si s-ar putea sa participi la o nunta sau la un botez in calitate de nas. Te vei simti bine si te vei distra la maxim.
 

BALANTA

Iti vei folosi intuitia din plin. Ea va fi cheia pentru a deschide usa celor cu care doresti sa comunici sufleteste. Te vei intelege din priviri cu persoana iubita.
 

SCORPION

Esti din ce in ce mai serios in relatia de iubire. Juraminte, promisiuni, poate chiar decizii importante privind casatoria, iti animeaza ziua.

SAGETATOR

Vei face un cadou unei persoane la care tii foarte mult. Te simti liber precum pasarea cerului si esti gata sa treci la o noua etapa de viata.
 

CAPRICORN

Se anunta o reuniune de familie in care se va discuta foarte serios problema unei mosteniti, a unei vanzari sau a unei donatii. Asisti la discutii,insa nu te implici in problemele celorlalti.
 

VARSATOR

Astazi e ziua in care ingropi securea razboiului.Poti relua o prietenie mai veche, poti sa te reunesti cu vechi parteneri de afaceri,ba chiar poti da o noua sansa relatiei tale de dragoste.

PESTI

Astazi te aflii pe modulul distractie, neatentie, incoerenta. Si esti chiar simpatic asa, insa ai grija sa nu perpetueze aceasta stare pe termen lung. Uneori mintea alege sa isi ia o vacanta de la tot stresul si agitatia cotidiana.