17 ianuarie 2016

Tendintele generale ale zilei: Astazi sunt posibile complicatii si intamplari neprevazute, cheltuieli si asocieri nechibzuite. Suntem mai indiferenti, orgoliosi si extravaganti decat de obicei, iar tendinta de a manca excesiv poate aduce consecinte nefavorabile stomacului sau ficatului.

BERBEC

Iti recomand sa iti canalizezi dorinta de libertate catre necesitatea de a face ordine in randul prietenilor. Ai nevoie sa te indepartezi de cei care te blocheaza si te trag inapoi.

TAUR

Creativitatea poate atinge cote inalte. Atentie la tendinta de a cheltui bani, deoarece nu este momentul sa faci achizitii importante.

GEMENI

Nu te implica in mai multe proiecte deodata, sperand ca vei castiga bani suplimentari. S-ar putea sa nu iti poti duce la indeplinire promisiunile si sa iti subrezesti reputatia.

RAC

Te pregatesti de o calatorie.Plin de voie buna iti faci bagajele,insa ai grija sa nu uiti ceva important acasa, cum ar fi un document sau portofelul.

LEU

Imaginatia va fi debordanta si astazi vei avea ocazia sa o pui in slujba unor proiecte personale.

FECIOARA

Aspectele astrologice iti cer seriozitate in afirmatiile pe care le faci si iti recomand sa te inarmezi cu rabdare. Poti construi lucruri frumoase si importante daca pui accent pe valorile simple ale vietii.

BALANTA

Ai grija sa nu faci din tantar armasar. Astazi exista o predispozitie spre exagerarea sentimentelor.

SCORPION

Ai tendinta sa iti faci dreptate fara sa tii cont nici de limitele bunului simt, nici de nivelul de manifestare a fortei fizice. Ai grija in ce dispute te bagi, pentru ca s-ar putea sa ai de-a face cu oponenti puternici.

SAGETATOR

Vei fi receptiv la opiniile celor din jur si ti-ai putea schimba maniera de a actiona. Vei extrage avantaje din orice situatie.

CAPRICORN

Familia te preocupa in mod special si nu ar fi rau sa insisti ca parintii sau rudele mai in varsta sa isi faca niste analize.

VARSATOR

Ai multe nedumeriri privind implicarea unei persoane apropiate intr-un proiect. Iti recomand sa nu inchizi ochii si sa pretinzi ca se regleaza totul de la sine. Mai bine investigheaza situatia, pentru ca vei gasi multe nereguli.

PESTI

Crezi ca banii se castiga cum ai bate din palme, insa lucrurile nu stau chiar asa. Implica-te mai mult, fii mai serios si vei avea si rezultatele mult-asteptate.