17 iulie 2016

BERBEC

Astazi reusesti sa parezi cu rapiditate orice atac si preiei cu usurinta conducerea oricarui grup in care te afli. Este o atitudine buna chiar daca este usor combativa.

TAUR

Doua prietene bune iti sar in ajutor. Se pare ca treci printr-o perioada mai complicata, asa incat te bucuri de orice sfat si de toata sutinerea lor.

GEMENI

Te poti indragosti la prima vedere de o persoana cu care sa imparti mult timp de acum inainte. As plusa si as spune ca s-ar putea ca astazi sa iti intalnesti jumatatea.

RAC

Atentie la cheltuieli. Neatent si imprastiat, poti evalua prost un obiect, pe care sa dai mult mai mult decat merita.

LEU

In urmatoarele ore vei demonstra un simt practic iesit din comun, si vei reusi sa solutionezi probleme complicate cu mare viteza.

FECIOARA

Provocarile sunt mari si spiritele se incing de la ora la ora.Vei reusi sa gasesti solutia la probleme doar daca reactionezi cu calm.

BALANTA

Cineva incearca sa iti forteze mana sa accepti o situatie cu care nu esti de acord. E timpul sa lasi politetea deoparte si sa explici clar si ferm ca nu esti de acord cu ce ti se propune.

SCORPION

Comunicarea este eficienta, insa destul de sarcastica pe alocuri. Astazi insa, dincolo de usoarele tensiuni in comunicare, este o zi excelenta pentru calatorii si exista premise frumoase pentru castiguri.

SAGETATOR

Tendinta de a-ti arata nerabdarea in fata celorlalti, s-ar putea sa dea nastere la tot felul de conflicte. Ai grija la ce spui, cat spui si mai ales, la tonul vocii, pentru ca in unele situatii vei fi gresit inteles.

CAPRICORN

Poate ca uneori ar fi intelept sa mai si asculti de vocea interioara. Cu siguranta ca instinctele tale te avertizeaza cand nu esti pe directia corecta.

VARSATOR

Chiar daca la inceput vei spune un “nu” hotarat unei propuneri, cineva intervine si iti aduce toate argumentele necesare pentru a accepta colaborarea respectiva.

PESTI

Esti sensibil, rezonezi bine cu cei din jur si vei reusi sa te faci placut si indragit de toti.