17 iunie 2016

BERBEC

Se pare ca se contureaza o noua oportunitate. Ia-ti timpul necesar sa evaluezi propunerea pe care o primesti si apoi deschide-te colaborarii cu o persoana mai in varsta. Vei avea numai de castigat, atat informational, cat si material.

TAUR

Astazi vei avea parte de tot felul de oportunitati care te vor directiona si motiva sa adopti un nou stil de viata, mai ales in directia carierei. Un barbat te ajuta cu un sfat sau va deschide niste usi pentru tine.

GEMENI

Se pare ca in ultima perioada tonul vocal pe care l-ai folosit in relatia cu cei din jur ti-a adus numai prejudicii. Incearca acum, in al 12-lea ceas, sa mai remediezi sitatia.

RAC

Esti o persoana calma pe care cei din jur se pot baza si prin interactiunea cu tine isi pot recastiga linistea pierduta. Acorda mai multa atentie unei diete si sportului pentru ca poftele pe care le manifesti s-ar putea sa ridice acul cantarului cu cateva kilograme.

LEU

Astazi nu vei fi foarte generos, ba dimpotriva, te vei gandi de doua ori inainte sa scoti bani din portofel. Si bine faci, pentru ca vrei sa strangi bani pentru o achizitie importanta si costisitoare.

FECIOARA

Pune-ti ordine in casa, pune-ti ordine in lucruri, fa curatenie in dulapuri, in sertare si in hartii. Vei vedea ca prin aceasta atitudine vei reusi sa-ti faci ordine si in viata si in relatiile cu cei din jur.

BALANTA

Pur si simplu te pupa norocul. Vei fi uimit cum in orele urmatoare usile se deschid si persoanele care la inceput pareau greu de abordat vor da dovada de diponibilitate si interes pentru proiectele tale.

SCORPION

Este timpul sa incepi o dieta sau sa-ti schimbi stilul de viata. Orele nesfarsite petrecute la calculator sau pe retelele de socializate te uzeaza foarte mult. Incearca sa dormi mai mult si sa iti urmaresti alimentatia.

SAGETATOR

Acorda o mai mare atentie sectorului financiar. Este nevoie sa faci o vizita pe la banca pentru ca s-ar putea sa descoperi niste incurcaturi in hartiile de acolo.

CAPRICORN

Ziua de astazi debuteaza intr-o armonie desavarsita si cooperare cu ceilalti. Ai si motive sa fii vesel, datorita unor vesti bune primite de peste hotare.

VARSATOR

Incearca sa nu tragi concluzii pripite astazi mai ales in privinta unor colaboratori sau prieteni. Tacerile lor s-ar putea sa indice, de fapt, ca sunt ocupati si prinsi cu alte probleme.

PESTI

O vorba buna, poate chiar si o scuza exprimata cu voce tare s-ar putea sa te ajute mult in reabilitarea pozitiei pe care ai pierdut-o in ultima perioada. La locul de munca iti recomand sa te relaxezi. Lucrurile nu sunt chiar atat de negre pe cat le vezi.