17 noiembrie

BERBEC

Daca vei asculta in permanenta vocea ratiunii atunci vei uita cum e sa tresari de bucurie cand cel de langa tine se daruieste neconditionat.

TAUR

Astazi energia si dinamismul pe care le manifesti sunt cheia succesului.Te faci remarcat si persoane importante sunt dispuse sa iti acorde o sansa intr-un proiect nou.

GEMENI

Ar trebui sa profiti din plin de aceasta zi pentru a participa la tot felul de evenimente oficiale. E nevoie sa te faci cunoscut daca iti doresti o promovare.

RAC

Astazi comunicarea este punctual tau forte, astfel incat vei fi apreciat si ascultat cu atentie de cei din jur.

LEU

Se pare ca in familie lucrurile se tensioneaza, astfel incat sugerez sa te pregatesti pentru unele confruntari verbale.

FECIOARA

Astazi este o zi importanta.  Acorda atentie la aparitia unor personaje noi in viata ta, care-ti pot deveni prieteni, colaboratori, suporteri, sfatuitori sau chiar parteneri de cuplu.

BALANTA

Esti din ce in ce mai exigent cu colaboratorii tai.La cel mai mic semn de neseriozitate, esti hotarat sa incetezi orice colaborare.

SCORPION

Astazi te bucuri de sustinerea si sfaturile celor din jur, care te vor ajuta sa obtii rezultatele dorite.

SAGETATOR

In aceasta perioada nu esti tocmai intr-o forma buna si tot ce-ti doresti este un umar pe care sa poti plange. Ai nevoie de odihna si de prieteni pozitivi si veseli care sa te motiveze.

CAPRICORN

Viata sociala merge bine. Nici relatia de cuplu nu merge rau, insa fii precaut la modul in care iti gestionezi finantele, pentru ca poti primi reprosuri pentru cheltuieli necugetate.

VARSATOR

E timpul sa faci ordine in randul asa zisilor prieteni. Indeparteaza-te de cei care nu au suficienta profunzime si care nu tin cont de sentimentele tale.

PESTI

Se pare ca prezenta ta ii va face pe cei din jur mai bucurosi si mai binevoitori. Esti vesel, optimist si dornic sa incerci lucruri noi si excentrice. Totusi incearca sa stai deoparte de excese.