18 ianuarie 2016

Tendintele generale ale zilei: Astazi nu este o zi bine aspectata pentru decizii radicale, importante si de lunga durata, la fel cum este nu este buna nici pentru sedinte sau intalniri. Cu toate acestea, schimburile de idei si opinii pot fi foarte constructive pentru noi, reusind sa privim anumite probleme din alte perspective, care se dovedesc a fi folositoare.

BERBEC

Astazi s-ar putea sa fie o zi destul de agitata, pentru ca sunt atatea lucruri de solutionat: la locul de munca apar sarcini de ultim moment, in timp ce acasa te asteapta o multime de activitati domestice.

TAUR
O fosta iubire iti rascoleste amintirile si brusc vei deveni visator si melancolic. Incearca sa nu ramai in aceasta stare prea mult timp, pentru ca ai de petrecut clipe frumoase in compania familiei.

GEMENI

Uneori este nevoie de multa ambitie pentru a finaliza o actiune inceputa, iar tu te vei pozitiona in tabara castigatoare prin atitudinea pe care o manifesti.

RAC

Tensiunile de astazi se vor rezolva cu bine daca vei avea grija sa nu faci presupuneri inutile.

LEU

Prima parte a diminetii este destul de haotica pentru nativii leu si le recomandam sa astepte macar sa treaca ora pranzului pentru a trece la treaba sau pentru a se ocupa de planuri ce necesita o atentie sporita.

FECIOARA

Afli cu mare bucurie ca familia se va mari anul viitor si s-ar putea sa apara membri noi. Fie se anunta nasterea unui copil, fie o casatorie sau o logodna.

BALANTA

Ai vrea ca ziua de astazi sa se termine cat mai repede. In aceasta seara vei participa la un eveniment social planuit de ceva vreme si te vei prezenta impecabil.

SCORPION

Planurile profesionale pe care le ai te motiveaza sa continui, mai ales ca prietenii si familia iti sunt alaturi.

SAGETATOR

Se pare ca viata a scapat de sub control: te agiti inutil, dai sfaturi in stanga si indreapta si toate astea inseamna o irosire fara rost si fara sens a energiei de care dispui.

CAPRICORN

Atentie la apetitul destul de ridicat din aceste zile. Risti sa pui cateva kilograme in plus, destul de consistente, pe care sa le dai jos cu mare greutate.

VARSATOR

Vei face senzatie printre prieteni cu degajarea pe care o vei afisa, cu tonusul ridicat si cu tonul glumet cu care vei destinde atmosfera.

PESTI

Situatia ta financiara se imbunatateste vizibil, insa trebuie sa iti supraveghezi cu grija balanta de venituri si cheltuieli.