18 iunie 2016

BERBEC

Se spune ca in mijlocul celei mai adanci furtuni exista un moment de acalmie totala in care poti sa vezi lucrurile miscandu-se cu incetinitorul. Exact asta vei experimenta astazi, o stare de acalmie in mijlocul unei vieti foarte agitate.

TAUR

Ai de gand sa faci o serie de compromisuri, dar, chiar daca la prima vedere pare ca iesi in pierdere, in realitate sunt in favoarea ta. Cei din jurul tau vor aprecia sacrificiul pe care esti dispus sa-l faci.

GEMENI

Se pare ca devii o piesa din ce in ce mai importanta pe tabla de sah a unor negocieri. Poate ca este vorba de o decizie la serviciu, poate ca in familie urmeaza sa se ia niste hotarari privind achizitia unui obiect important

RAC

Astazi este o zi senina si lipsita de griji. Urmeaza sa primesti niste bani sau spre pranz ti se va face o oferta tentanta care iti va spori veniturile pe termen mediu si lung.

LEU

Ai sansa sa descoperi cauza unei suferinte, in urma unei consultatii sau a unor rezultate de la analize.Tratamentul si vindecarea totala vor veni in urmatoarele doua-trei luni.

FECIOARA

Vei celebra alaturi de rude si prieteni o reusita deosebita. Poate ca ti-ai cumparat o casa sau o masina, poate ai primit o avansare sau o oferta de lucru mai buna.

BALANTA

Ai primit o suma de bani, pe care ii poti folosi inteligent in amenajarea locuintei sau investind intr-un proiect pozitiv, insa ar trebui sa lasi spre weekend toate aceste activitati. Astazi ai multe lucruri de finalizat la birou, asa incat reamenajarea las-o pe mai tarziu.

SCORPION

Este  o zi buna pentru a te ocupa de o afacere ori de un proiect. Munca de echipa este avantajata in mod special.. Poti purta discutii interesante cu sponsori darnici, sau poti sa participi la interviuri in care iti vei recruta oameni capabili si priceputi.

SAGETATOR

Puterea ta de decizie, instinctele de care dai dovada, atitudinea pe care o manifesti, s-ar putea sa-i faca pe cei din jur sa apeleze din ce in ce mai mult la sfaturile tale.

CAPRICORN

Te gandesti la bani, insa nu la cum i-ai putea castiga, ci la cum ii poti investi. Sectorul afacerilor este foarte bine aspectat, si s-ar putea sa castigi bani frumosi cu investitii minime,

VARSATOR

Astazi este o zi  plina de neprevazut, marcata de intalniri surpriza, vesti fulgeratoare si decizii grabnice.

PESTI

Ai chef de munca, esti plin de voie buna, insa incearca sa nu exagerezi cu conversatiile. Risti sa te obosesti si tu si pe cei din jur.