18 mai 2016

BERBEC

Esti foarte bine sustinut pe sectoarele iubirii, afacerilor si al relatiei cu strainatatea. Daca iti faci planuri sa pleci peste hotare (la munca sau la studii) acum este momentul cel mai potrivit sa incepi primele demersuri.

TAUR

Atentie la controale, pentru ca astazi te poti confrunta cu tot felul de interventii ale autoritatilor.

GEMENI

Astazi vei cauta echilibrul si armonia in tine si in cei din jur. S-ar putea sa fii putin cam prea idealist in privinta relatiilor cu prietenii si sa-i vezi intr-o lumina care nu-i reprezinta cu adevarat.

RAC

S-ar putea ca in momentul in care deschizi ochii si vei privi realitatea in ochi, sa descoperi ca ai fost exploatat cu abilitate si fara nicio remuscare de persoane pe care le credeai apropiate tie. Astazi iti va lipsi capacitatea de a fi obiectiv.

LEU

Astazi dai dovada de creativitate si, in plus, vei intui cu precizie de chirurg toate actiunile, bune sau rele, ale celorlalti.

FECIOARA

Astazi vei fi atras de dragoste, de flirt, de discutii profunde de romantism, iubire si inima. Nu-ti recomand sa inchei parteneriate sau sa semnezi asocieri pentru ca s-ar putea sa iei decizii gresite.

BALANTA

Astazi te vei axa pe dezvoltarea spirituala, de accesare a mentalului superior si pe tot felul de cursuri de dezvoltare personala sau cursuri motivationale.

SCORPION

Vei fi energic si vei avea capacitatea sa te adaptezi la toate provocarile vietii. Va trebui insa sa inveti o lectie importanta, sa faci diferenta intre nevoi si dorinte.

SAGETATOR

Vei fi ajutat de o persoana mai in varsta, fie cu bani, fie cu sfaturi. Esti in plina forma si ai chef de munca.

CAPRICORN

Va trebui sa-ti evaluezi cu atentie fiecare miscare in urmatoarele ore. Cei din jur sunt atenti la actiunile tale si nu toata lumea iti este binevoitoare.

VARSATOR

Nu te baza prea mult pe promisiunile pe care ti le fac cei din jur pentru ca daca faci aceasta greseala, vei invata o lecție amara: ca te poti baza numai pe tine, in anumite circumstante ale vietii.

PESTI

Poate ca tie ti se pare ca bati pasul pe loc si ca nu realizezi prea multe lucruri, insa privit din exterior lucrurile stau cu totul altfel: ridici, asemeni unei furnicute, o constructie solida si durabila. Tot secretul este sa pastrezi ritmul si sa ii mobilizezi si pe cei din jur sa functioneze in aceeasi directie.