18 martie 2016

BERBEC

Se pare ca ai intrat in zodia achizitiilor. O casa, un pamant, un automobil sau orice alta forma de achizitie consistenta  te va face sa bagi mana adanc in contul bancar. Oricum, rezultatul va fi unul satisfacator, asa incat nu ai motive sa te plangi.

TAUR

Iti recomand sa nu te complaci in tot felul de ganduri negre, punandu-ti foarte multe intrebari despre comportamentul celor din jur. Lilith, Luna Neagra iti induce o stare de disconfort in aceste zile. Incearca sa ramai constant pe drumul tau.

GEMENI

Astazi ar trebui sa acorzi mai multa atentie vietii domestice. S-ar putea sa-ti schimbi garderoba, sa faci curat prin bucatarie sau prin dormitor.

RAC

Ai mizat pe capacitatea ta de a-i impresiona pe cei din jur si se pare ca ai esuat. Nimeni nu mai este dispus sa asculte vaicareli si lamentari.Schimba-ti atitudinea si vei vedea ca grupul de prieteni se va reintregi in jurul tau.

LEU

Lasa deoparte planificarea, pune punct la toate strategiile pe care le-ai facut pana acum! Astrele sunt de partea ta numai daca te pui in starea de actiune.

FECIOARA

Fii rezervat si nu te grabi sa faci afirmatii fara sa ai in mana toate argumentele necesare si pana nu ai studiat cu mare atentie personalitatea interlocutorului tau.

BALANTA

Te impaci bine cu cei din jurul tau, insa acum a sosit momentul sa-i mobilizezi si sa-i provoci sa ti se alature intr-o actiune temerara.

SCORPION

Primesti mai multe oferte de angajare, dar nu-ti recomand sa primesti niciuna in acest moment. Mai ai de analizat ofertele care ti se fac si fii atent ca in contract sa nu se fi strecurat o eroare de redactare sau sa se fi sarit un paragraf important pentru tine.

SAGETATOR

Microbul cumparaturilor te cuprinde de la primele ore ale diminetii si ai face bine sa stai deoparte de vitrinele tentante ale magazinelor. Risti sa arunci banii pe fereastra pe tot felul de maruntisuri.

CAPRICORN

Nu este momentul sa faci confesiuni celor din jur.Detaliile intime pe care le povestesti acum s-ar putea sa te coste mult in viitor.

VARSATOR

Ai mare nevoie sa te reechilibrezi, pentru ca in curand vei incepe o noua activitate, un nou drum si vei avea nevoie de toate resursele de care dispui.

PESTI

Esti plin de intentii bune, incerci sa ii dinamizezi pe toti din jurul tau, iar energia ta debordanta aduce o stare de bine grupului si familiei tale.