19 aprilie 2016

BERBEC

Ideile pe care le manifesti, spiritul organizatoric de care dai dovada vor atrage atentia unor persoane importante (sefi, coordonatori de proiect), care vor fi din ce in ce mai dispusi sa-ti acorde increderea lor.

TAUR

Incearca sa te abtii de la comentarii. Oricat ai avea cele mai bune intentii, oricat ai dori sa ii stimulezi pe ceilalti si sa ii sustii moral, totul va fi prost interpretat, mai ales daca te adresezi doamnelor.

GEMENI

Situatia financiara se imbunatateste si simti cum lucrurile incep sa reintre pe directia normala. Esti plin de energie, plin de ambitie si vise indraznete. Continua tot asa, esti pe drumul cel bun catre evolutia ta personala!

RAC

Planeta razboinica a zodiacului,Marte, face aspecte benefice cu semnul tau zodiacal si te sustine tot mai mult! Iata de ce vei simti nevoia profunda sa actionezi, sa te implici in probleme pe care le-ai tot amanat, sperand la o rezolvare ulterioara.

LEU

Vremea strategiilor s-a dus, este nevoie sa lasi deoparte declaratiile. Se simte nevoia de a trece de la filosofie la practică, de a crea strategii care sa duca la implinirea obiectivelor, de a iesi din starea meditativă, declarativa si de a intra intr-un proces de constructie.

FECIOARA

Cineva este pus pe sotii si incearca sa lanseze tot felul de zvonuri neadevarate. Daca vei da curs acestora, daca vei face comentarii cu privire la vorbele sale, risti sa atragi asupra ta repercusiuni nedorite in urmatoarele zile.

BALANTA

Se anunta surprize in sectorul financiar. Si nu sunt vesti rele deloc. S-ar putea sa primesti o suma de bani mai mare, fie o donatie sau un ajutor suplimentar.

O prietena te va ajuta sa iti clarifici niste nelamuriri legate de o asociere sau un parteneriat.

SCORPION

Te rog sa eviti sa cazi in capcana de a-i ,,impopotona” pe ceilalti cu atribute pe care nu le poseda. Ai grija si la minciunile care iti vor fi livrate cu multa nonsalanta, si mai ales nu te lasa manipulat de nimeni si nimic.

SAGETATOR

Te tii tare pe pozitii, esti mai incapatanat ca de obicei, insa aceasta atitudine daca o directionezi spre activitatile pe care le indeplinesti iti poate aduce multe castiguri.

CAPRICORN

Sectorul muncii este foarte frumos aspectat si incepi sa simti, incetul cu incetul, cum se restabileste echilibrul financiar in viata ta.

VARSATOR

Atitudinea spune totul si daca vei avea indoieli, cat de mici, privind prestatia ta, atunci de la teama la esec nu este decat un singur pas. Siguranta de sine iti va deschide multe usi in urmatoarele ore.

PESTI

Esti incapatatant. Esti sigur de tine, iar atitudinea ta striga ,,aroganta” cu toata forta. Si stii ce? Bine faci! Esti pregatit sa te confrunti cu cei din liga superioara, cu profesionistii, indiferent daca aceasta confruntare se produce pe sectorul iubirii, al muncii sau al afacerilor.