19 mai 2016

19mai

BERBEC

Punctul slab al acestei zile vor fi emotiile care scapa de-a dreptul de sub control. Vei fi agresiv verbal, vei vorbi mult si repede si conflictele declansate pot sa iti aduca complicatii ulterioare.

TAUR

Nu ai acordat prea multa atentie, in ultima perioada, partii tale creative. Acceseaz-o astazi si vei vedea ca ideile tale vor fi apreciate de toti cei din jur.

GEMENI

Familia va fi un lucru important pentru tine si va trebui sa-ti concentrezi toata atentia asupra membrilor ei. O ruda in varsta s-ar putea sa fie destul de bolnava si vei fi preocupat, fie sa o duci la un spital, fie sa mergi cu ea la diverse analize sau sa-i faci rost de medicamentele de care are nevoie.

RAC

Conexiunea cu tot ceea ce tine de latura misterioasa si profunda a vietii va fi foarte puternica in urmatoarele ore. Tine cont de instincte, te vor ajuta mult in deciziile pe care le ai de luat.

LEU

Poti scapa de niste incurcaturi financiare datorita unor bani intrati in cont pe neasteptate. Este o zi buna pentru speculatii financiare, insa nu te grabi sa joci totul pe o carte. Fa investitii cu prudenta.

FECIOARA

Trebuie sa recunosti ca uneori esti superficial sau neatent la aspectele sensibile si delicate ale vietii. Astazi vei fi surprins de sincronicitatile prin care vei trece, de intamplarile ,,inexplicabile” la care vei lua parte.

BALANTA

Coborand inspre latura practica si lucida a vietii, astazi relatia cu sistemul bancar se imbunatateste si poti fi avantajat in obtinerea unor credite sau finantari suplimentare.

SCORPION

Rezultatele muncii din ultimele zile nu pot trece neobservate, ci vor fi apreciate si recompensate pe masura. Relatia cu o femeie se imbunatateste si in curand s-ar putea sa te gandesti si la o colaborare cu aceasta.

SAGETATOR

Astazi vei primi vesti mai putin placute de peste hotare. Lucrurile nu functioneaza asa cum ti-ai dori, mai ales datorita piedicilor ridicate de o femeie care se pare ca iti vizeaza locul de munca.

CAPRICORN

Banii vin de la drum. Iubirea vine de la drum. Si daca asa prezic astrele, de ce mai stai pe ganduri? Sectorul relatiei cu strainatatea este foarte bine aspectat astazi, la fel ca si calatoriile (pe distante scurte sau lungi).

VARSATOR

Astazi vei lua decizii importante privind un parteneriat de durata. Iti recomand totusi sa pui totul pe hartie si sa legalizezi intelegerea facuta. Vorbele zboara, ceea ce e in scris ramane.

PESTI

Va trebui sa vezi daca deciziile pe care le iei sunt luate din orgoliu sau chiar din necesitate pura. Vei invata din lectiile oferite de cei din jur si este un moment bun sa aplici pentru un nou loc de munca sau pentru o plecare in strainatate.