2 aprilie 2016

BERBEC

Ai visat mult, ai planificat mult si ai muncit si mai mult ca sa-ti transformi visul in realitate. De aceasta data se pare ca Universul iti pregateste o zi placuta si s-ar putea sa primesti primele confirmari ca te afli pe drumul cel bun.

TAUR

Iti recomand sa inveti astazi sa-ti temperezi atitudinea si emotiile pentru ca risti sa faci gafe serioase daca esti prins pe picior gresit si nu te controlezi.

GEMENI

Cu sanatatea stai bine, insa incearca sa te hidratezi mai mult. Astazi, zona rinichilor se afla in detriment pe harta astrala asa incat, atentie, mai ales gemenii care sufera de afectiuni cronice ale rinichilor.

RAC

Iti recomand sa tii cont in urmatoarele zile de sfaturile celor din jur pentru ca vor fi pertinente si te vor salva sa comiti erori grosolane.

LEU

Te implici intr-un proiect care te va conduce pe o alta treapta sociala. Iti recastigi increderea in fortele proprii.

FECIOARA

Cu banii nu stai prea bine insa, in loc sa te ingrijorezi pentru ziua de maine mai bine ai cauta solutii. Ai o multime de talente asa incat le-ai putea valorifica cu mult succes.

BALANTA

In familie te preocupa starea de sanatate a unei rude, insa trebuie sa intelegi ca evolutia unor situatii nu depinde numai si numai de tine.

SCORPION

La locul de munca din nou esti asaltat de proiecte, termene limita, insa vei fi plin de energie si vei lucra cu mult spor.Pot spune ca iti si place toata aceasta agitatie, pentru ca te face sa te simti dinamic si important.

SAGETATOR

Dupa o scurta pauza de la ritmul agitat cu care te-a obisnuit viata, se pare ca te reintorci in valtoarea evenimentelor. La locul de munca sunt o multime de proiecte in desfasurare si prezenta ta in mijlocul echipei este absolut indispensabila.

CAPRICORN

Viata ta se schimba radical. Este un moment foarte important pentru tine, asa incat orice ajutor extern, un sfat, o vorba buna, un cuvant de incurajare este bine venit.

VARSATOR

Iti recomand sa fii atent, mai ales in relatia cu autoritatile. Daca vei continua in acest mod,cu aceasta atitudine si cu nenumarate pretentii, nu faci decat sa enervezi persoane importante si sa le determini sa te sanctioneze intr-un fel sau altul.

PESTI

Iti recomand sa acorzi o atentie sporita odihnei. Se pare ca ai muncit mult in ultima perioada si corpul incepe sa dea semne de oboseala. In momentul in care esti obosit, nu te mai poti concentra, iar asta ar conduce la erori.