2 Decembrie

BERBEC

Starea ta de spirit este schimbatoare, de aceea ar fi bine sa fii discret si sa te gandesti la ale tale. Este nevoie sa abordezi o strategie noua de relationare cu cei din jur.

TAUR

Astazi este o zi mai tensionata,asa incat iti recomand sa stai deoparte de toate discutiile si provocarile celorlalti. Astfel vei evita multe probleme nedorite.

GEMENI

Fii prudent si prezent in toate, insa asculta mai mult si vorbeste doar cand esti intrebat.

RAC

Ai nevoie de rafinament, de dialoguri spirituale si de o relatie mai stransa cu Dumnezeu. Planifica-ti vizite in locuri incarcate de energie benefica. Uneori abordarea spirituala a vietii te poate ajuta sa iti clarifici multe semne de intrebare.

LEU

Exista o tensiune astrala asa incat partenerul de viata s-ar putea sa fie mai incapatanat decat de obicei. Nu pune la suflet, pentru ca lucrurile se vor intoarce in favorea ta peste cateva zile.

FECIOARA

Este o zi favorabila achitarii datoriilor. Sunt posibile nereguli in documentele financiare, asa incat daca vrei sa eviti neplaceri ulterioare, iti recomand sa citesti cu mare atentie orice semnezi.

BALANTA

Se anunta multa treaba la serviciu, dar si cele de rutina necesare caminului te solicita. Incearca sa iti faci un program echilibrat, pentru a nu te epuiza inutil.

SCORPION

Din cand in cand ar trebui sa privesti viata si prin ochii altora, sa accepti si alte perspective. Fii mai intelegator si vei vedea cate beneficii poti avea adoptand o astfel de atitudine.

SAGETATOR

Este o zi in care relatiile familiale si activitatile necesare traiului domestic iti consuma toata energia.

CAPRICORN

Se intrezaresc drumuri scurte, la rude, prieteni sau intr-o delegatie. Asculta si de sfaturile celor din jur, chiar daca asta inseamna sa iti modifici conduita sau chiar propriul program.

VARSATOR

Evita planurile financiare de anvergura ori investitiile pe termen lung si fii foarte atent la fiecare banut pe care il cheltuiesti sau primesti.

PESTI

Astazi ai foarte multa energie, insa esti si foarte imprevizibil. Esti tentat sa faci mai multe lucruri deodata, asa incat alege prioritatile care te privesc, fara sa te implici in treburile altora.