2 ianuarie 2016

Tendintele generale ale zilei: Se anunta o zi in care, indiferent de zodia din care faci parte, vei fi mai imprastiat decat de obicei. Incearca sa te aduni, sa te organizezi, iar in cazul in care nu poti sa te concentrezi, fa o lista de prioritati! Din fericire, majoritatea persoanelor se bucura de vacanta de dupa Anul Nou, asa incat eventualele erori pe care le comiti nu vor avea un impact atat de mare.

BERBEC

Reintalnirea cu o veche cunostinta te face mai nostalgic. Veti depana amintiri la un pahar de vorba.

TAUR

Trebuie sa accepti ca in viata unii pleaca, altii vin si relatiile nu sunt intotdeauna facute sa dureze. Chiar daca se prefigureaza o rupere de relatie, macar poti fi fericit ca ai scapat de o piatra de moara atarnata de gatul tau.

GEMENI

In neatentia ta risti sa pierzi, sa strici sau sa uiti ceva. Incearca sa te aduni si sa nu faci erori grosolane.

RAC

Ai nevoie de timp ca sa pui toate informatiile intr-un context. Nu te grabi sa tragi inca concluzii, mai sunt multe necunoscute in ecuatie.

LEU

Pragmatismul si ambitia sunt la loc de cinste astazi. Depunand unele eforturi, devine posibila o avansare sau o majorare a salariului in viitorul apropiat.

FECIOARA

Incearca sa te odihnesti. Ai alergat mult in anul care abia a trecut, asa incat orice moment petrecut in pat este binevenit.

BALANTA

Incearca sa te relaxezi si sa acorzi mai multa atentie partenerului. Pretinzi prea mult si nimeni nu este capabil sa se ridice la nivelul asteptarilor tale.

SCORPION

Esti vesel, bucuros si plin de incredere in fortele proprii. Chiar daca te mai bucuri de cateva zile de odihna, abia astepti sa treci la treaba.

SAGETATOR

Este o zi perfecta pentru munca, reusind sa faci lucrurile corecte la momentul potrivit, insa tine cont si de dispozitia celor din jur.

CAPRICORN

Ai putea stabili o legatura bazata pe incredere cu o persoana pe care nu o cunosti  prea bine. La serviciu, nu ezita sa ceri ajutorul daca simti nevoia.

VARSATOR

Este posibil sa apara cateva tensiuni in familie, dar nu se vor agrava. Unele discutii pot dezvalui chiar cauzele reale ale anumitor evenimente.

PESTI

A sosit momentul sa pui capat cheltuielilor exagerate. La serviciu vei fi in mare forma si vei finaliza cu usurinta sarcinile primite.