2 iulie 2016

BERBEC

Astazi se pare ca te gandesti si tu, in sfarsit, la problemele si prioritatile tale. In sfarsit ai invatat sa iti pui nevoile personale inaintea celorlalti.

TAUR

Urmeaza sa se produca o schimbare la nivelul reputatiei tale. Depinde cat de responsabil ai fost, in privinta actiunilor pe care le-ai facut. Daca ai fost constiincios vei fi recompensat pozitiv, daca ai tratat totul superficial, acum vei da socoteala pentru actiunile tale.

GEMENI

Incepe o perioada buna in viata ta, ar fi bine sa fii atent la toate semnele care ti se trimit si sa profiti de orice ocazie iti iese in cale.

RAC

Astazi vei avea multa putere de convingere, reusind sa atragi in echipa ta aliati puternici si binevoitori.

LEU

Relatia cu familia, mai ales cu rudele apropiate (mama, tata, fratii sau surorile) este mai tensionata astazi. Ar fi de dorit sa eviti pe cat poti subiectele sensibile care ar zgandari orgoliul celorlalti.

FECIOARA

Ziua de astazi este potrivita pentru discutii oficiale. Poti sa ajuti pe cineva sa rezolve o problema, astfel incat altruismul este lectia zilei.

BALANTA

Vesti bune la orizont. In urmatoarele ore vei dobandi o perspectiva noua asupra unor sfaturi si vei deveni mai tolerant in raport cu cei din jur. Aceasta atitudine iti va atrage o multime de prieteni si de sustinatori.

SCORPION

Incearca sa iesi mai des, sa interactionezi cu cei din jur cu inima deschisa. Astfel, s-ar putea sa-ti intalnesti dragostea vietii. Inima se va lasa cucerita cu usurinta de o persoana misterioasa.

SAGETATOR

Astazi este o zi potrivita pentru activitati care necesita indemanare manuala. Vei reusi sa finalizezi o lucrare importanta, apeland la sprijinul prietenilor.

CAPRICORN

Poti incepe actiun care sa iti aduca bani si faima. Esti avantajat pe sectorul drumurilor si al deplasarilor; poti cunoaste persoane noi, dornice sa investeasca in ideile tale.

VARSATOR

Este o zi buna pentru implementarea unor noi strategii in afaceri sau pentru planificarea bugetului. Se anunta vesti bune din punct de vedere financiar.

PESTI

Astazi vei fi bunatatea intruchipata! Vei fi afectuos, vei avea rabdare sa ii asculti pe toti, si, spre surprinderea tuturor vei avea accese de veselie molipsitoare!i