2 iunie 2016

BERBEC

Nu poti anticipa astazi modul in care cei din jur vor reactiona si vor raspunde la comportamentul tau insa, ce putem  prevedea este ca vei fi atacat din toate partile. Pregateste-te sa cazi victima barfelor, sa fii acuzat pe nedrept de actiuni pe care nu le-ai facut.

TAUR

Starea ta de spirit este schimbatoare, de aceea ar fi bine sa fii discret si sa te gandesti la ale tale. Este nevoie sa abordezi o strategie noua de relationare cu cei din jur.

GEMENI

Daca ceva te-a deranjat, nu mai tine in tine, invata sa vorbesti liber, invata sa exprimi ceea ce simti. Uneori confruntarile directe s-ar putea sa-ti aduca mult mai multe rezultate pozitive decat te astepti.

RAC

Grija ta excesiva pentru problemele si soarta altora ti-a adus o multime de progleme si incurcaturi. Acum a sosit momentul sa te ocupi si tu de tine, fara sa te mai transformi in cel care solutioneaza problemele tuturor, oricand, la orice ora!

LEU

Cea mai buna metoda pentru a schimba mersul lucrurilor este sa faci niste schimbari radicale in felul cum  gandesti si in felul in care te raportezi la cei din jur.

FECIOARA

Astazi dezamagirile se tin lant.Fie persoana iubita nu mai este atat de sincera pe cat credeai tu, fie vei ajunge subiectul de barfa al prietenilor .

BALANTA

Trebuie sa faci niste schimbari in cariera si s-ar putea sa nu fii cel mai fericit cu aceasta atitudine. Nu uita ca nicio tranzitie nu este usoara, insa, daca vei persevera, vei fi multumit de rezultatele obtinute.

SCORPION

Trecutul isi face simtita prezenta in viata ta astazi, asa incat sa fii pregatit pentru o intalnire surpriza cu un fost iubit, cu un fost partener de afaceri sau cu un fost coleg.

SAGETATOR

Ai mult de lucru si prietenii tot insista si te deranjeaza cu tot felul de mesaje. Poate ca ar fi bine sa te deconetezi de pe internet si sa iti pui teleonul pe vibratii, daca chiar vrei sa fii eficient in ceea ce faci.

CAPRICORN

Astazi ar fi intelept sa te tii deoparte de toate certurile din familie. Indiferent de partea cui esti, la final, cei care au declansat conflictul se vor impaca, iar oalele se vor sparge in capul tau!

VARSATOR

Ultima perioada a fost ca un carusel nebun. Cand parea ca atingi absolutul, cand coborai in iad. Cand radeai fericit si plin de speranta, cand situatiile create peste noapte te bulversau iremediabil. A sosit timpul sa iei o pauza de la toata aceasta agitatie.

PESTI

Incearca sa fii mai flexibil pentru ca incapatanarea si agresivitatea pe care le manifesti, in raport cu cei din jur, iti poate aduce multe probleme relationale pe termen mediu si lung.