2 martie 2016

BERBEC

Treci printr-un punct de cotitura benefic. Increderea in sine a atins cote inalte, asa incat esti pregatit sa-ti iei viata in maini.

TAUR

E timpul sa incepi o dieta sau sa faci cateva vizite la sala de sport. Viata sedentara si mesele copioase pe care le-ai avut in ultima perioada si-au pus amprenta asupra greutatii tale.

GEMENI

Discutiile pe care le vei purta astazi vor stimula relatiile si vor intari prieteniile.

RAC

Delimiteaza-ti teritoriul si iti vei recastiga linistea pierduta. Cineva este mai mult decat curios sa afle detalii despre viata ta, insa, cu cateva vorbe bine alese, vei reusi sa ii tai tot elanul.

LEU

Poate ca exista o diferenta de varsta fata de partenerul tau, dar asta nu inseamna ca-i poti dicta inimii sa inceteze sa bata cinstit. Te-ai indragostit si poate ca ar fi timpul sa accepti si tu aceasta senzatie.

FECIOARA

Viata devine din ce in ce mai captivanta. La locul de munca se prefigureaza schimbari, dar s-ar putea sa fii promovat.

BALANTA

Vei avea o viziune realista asupra faptelor. Vei infrunta inutil anumite persoane, insa va fi un prilej minunat sa mai detensionezi frustrarile acumulate.

SCORPION

Daca vrei sa vinzi ceva sau sa achizitionezi un obiect important, astazi este ziua potrivita pentru astfel de demersuri. O persoana in varsta este dispusa sa te ajute la un proiect important si ar fi bine sa-i accepti oferta. Are foarte multa experienta si vei avea numai de castigat de pe urma acesteia.

SAGETATOR

Viata se schimba continuu si poate ca ziua de astazi iti va aduce o lectie importanta si anume ca pentru a castiga un lucru, trebuie sa abandonezi trecutul si frica de necunoscut.

CAPRICORN

Conditiile de lucru s-ar putea imbunatati cu o schimbare simpla. Daca esti in cautarea unui loc de munca se pare ca vei reusi sa fii eficient.

VARSATOR

Astazi, povestile de dragoste, aventura, calatoriile, sporturile vor reprezenta o sursa de amuzament continuu. Ai nevoie sa te relaxezi si sa te detensionezi, lasand in spate, pentru cateva ore, grijile vietii de zi cu zi.

PESTI

Nu fi prea exigent cu tine astazi, pentru ca nu vei avea prea multa energie de consumat. Iti va prinde bine rutina. Viata sentimentala va fi stabila.