2 Noiembrie

BERBEC — La serviciu lucrurile nu prea merg in directia dorita.  Iti vei atinge scopul numai daca vei adopta o strategie ferma.

TAUR — Lasa ca lucrurile sa-si urmeze cursul firesc si nu incerca sa le controlezi. Pe plan financiar iti recomand sa fii chibzuit.

GEMENI — Relatiile cu ceilalti vor fi echilibrate si veti regasi confortul pe care ti-l doresti. Ti-ai putea optimiza conditiile de viata prin cateva schimbari minore fie in programul de lucru, fie in alimentatie.

RAC — Norocul este de partea ta astazi. Poti profita sa faci noi achizitii si vei avea sanse mri de succes daca investesti intr-o noua afacere.

LEU — Vei primi vesti bune de la cineva drag. La serviciu iti vor fi delegate noi atributii, pe care le vei rezolva cu mult succes.

FECIOARA — Relatiile cu cei din jur vor fi pasnice. Iar cand e liniste, devii productiv, eficient si ideile vin una dupa alta.

BALANTA — Sunt sanse mari ca o legatura cu un coleg sa devina profunda, daca nu chiar intima. Ai grija totusi la povestile de dragoste de la locul de munca, pot uneori sa aiba consecinte nedorite.

SCORPION — Nu te simti obligat sa iei o decizie pe care nu o doresti. Analizeaza avantajele si dezavantajele si lasa ca timpul sa decida.

SAGETATOR — Te vei simti mult mai bine daca te vei detasa putin de o persoana prea posesiva si invadatoare. Tot astazi risti sa primesti mustrari din partea persoanei iubite pentru lipsa ta de atentie si dezinteresul fata de relatie.

CAPRICORN — Conditiile de lucru s-ar putea imbunatati cu o schimbare simpla. Daca esti in cautarea unui loc de munca in curand vei primi cateva raspunsuri pozitive.

VARSATOR — Vei avea o viziune realista asupra faptelor tale. Vei avea tendinta sa te confrunti cu unele persoane si sa iti consumi inutil enurgia si nervii.

PESTI — Nu fi prea exigent cu tine astazi pentru ca nu vei avea prea multa enerie de consumat. Iti va prinde bine rutina. Viata sentimentala va fi stabila.