20 februarie 2016

BERBEC

Traiesti momente interesante si vrei sa imparti toate sentimentele cu persoana iubita. Vei fi, totusi, dezamagit de lipsa de interes pe care aceasta o manifesta si s-ar putea sa-ti ridici intrebari importante privind calitatea relatiei voastre.

TAUR

Astazi pur si simplu alegi sa lasi deoparte stresul de la locul de munca in favoarea prietenilor si al distractiei.

GEMENI

Doresti mult sa castigi intr-o competitie, dar cu atitudinea aceasta, cu siguranta ca nu vei ajunge prea departe. Trebuie sa te mobilizezi, sa-ti gasesti resursele interioare si, mai ales, sa actionezi cu curaj.

RAC

O zi in care cineva va incerca sa te pacaleasca, sa te excrocheze, dar vei fi pe faza si prin intuitia ta deosebita vei reusi sa ii dejoci planurile.

LEU

Traiesti aceasta zi cu pasiune si emotie, lucruri care ti-au fost cam straine in ultima perioada.

FECIOARA

Te bucuri din plin de tot ce este in jurul tau. Prieteni, vremea de afara, atmosfera familiala, toate sunt in armonie.

BALANTA

Iti recomand sa incerci sa pui ordine in stilul de viata pe care il duci. Prea multe nopti nedormite, alimentatia haotica si ritmul de viata palpitant pe care il duci, isi va pune profund amprenta asupra starii tale de sanatate.

SCORPION

Spre surprinderea ta, o persoana pe care la inceput o credeai dezinteresata, se pare ca vrea sa-ti intinda o mana de ajutor. O va face, sfatuindu-te ce atitudine sa adopti intr-o situatie delicata.

SAGETATOR

Astazi este posibil sa primesti o veste buna legata de bani sau sa beneficiezi de o sansa de castig prin intermediul unei cunostinte.

CAPRICORN

Vei fi destul de radical in decizii, insa cel putin vei asculta vocea inimii si asta este cel mai important.

VARSATOR

Atentie unde iti lasi banii, cheile sau documentele, pentru ca vei fi destul de imprastiat. Daca nu esti atent, risti sa pierzi un obiect personal important.

PESTI

In aceasta perioada vei primi destul de multe invitatii. Orice eveniment la care participi sau pe care il organizezi va fi o adevarata incantare.