20 iunie 2016

BERBEC

Se pare ca ai ajuns intr-un punct mort si nu gasesti nici o cale de iesire. Inainte de a te ingrijora, mai bine apeleaza la sfaturile celor mai experimentati. Un punct de vedere realist si experimentat s-ar putea sa te ajute foarte mult.

TAUR

Siguranta de sine pe care o afisezi cu atat nonsalanta s-ar putea sa fie interpretata de ceilalti ca aroganta. Incearca sa dai dovada de mai multa diplomatie in modul in care comunici cu cei din jur.

GEMENI

Esti avantajat in sectorul cumparaturilor, comertului, achizitiilor si vanzarilor. Este o zi potrivita sa semnezi contracte sau sa iei hotarari importante privind vanzarea si cumpararea de obiecte, imobile sau de pamant.

RAC

Esti intuitiv si dai sfaturi bune. Incearca totusi sa-ti delimitezi teritoriu, pentru ca daca esti prea dragut cu toata lumea, risti sa-ti fie incalcat liberul arbitru.

LEU

Stabileste-ti clar prioritatile. Ai multe lucruri de solutionat in agenda, niste termene limita iti bat la usa cu putere si risti sa te pierzi si sa te zapacesti intre atatea lucruri de rezolvat.

FECIOARA

Astazi te vei confrunta cu tot felul de surprize; vesti neasteptate, intalniri neasteptate. Nu iti planifica agenda, petru ca oricum programul ti se va modifica de la ora la ora. Partea buna a acestei experiente este ca vei invata sa te adaptezi din mers oricarei situatii.

BALANTA

Cu rabdare se va rezolva orice lucru privind un conflict la locul de munca. Incearca sa nu spui chiar tot ce gandesti pentru ca s-ar putea sa ii starnesti pe sefii tai care si asa sunt destul de iritati.

SCORPION

Astazi, Scorpionii vor trebui sa se pregateasca pentru unele incercari la locul de munca. Fie se vor confrunta cu un control neasteptat, fie vor trebui sa faca unele ore suplimentare

SAGETATOR

Ai grija unde iti pui portofelul, cheile, unde iti parchezi masina. Astazi casa hotilor este aspectata, asa incat poti cadea victima unei personane rauvoitoare.

CAPRICORN

Starea de sanatate te ingrijoreaza, insa nici nu faci nimic sa remediezi lcrurile. Duci acelasi ritm de viata nesanatos, pierzi noptile in fata calculatorului si esti haotic.

VARSATOR

Esti dominat de impulsuri, esti necugetat si spui vorbe destul de grele. Incearca sa te abtii de la atatea comentarii pentru ca te pozitionezi intr-o lumina nefavorabila tie.

PESTI

Ti se vor face propuneri interesante, insa mai evalueaza situatia. Nu chiar tot ce ti se spune este si adevarat. Unii sa incerce sa profite de neatentia ta si sa te faca sa semnezi un contract dezavantajos pentru tine.