20 noiembrie

BERBEC

Vrei sa faci de toate, insa nu ai timp pentru nimic, deoarece te disipezi in tot felul de actiuni total diferite.

TAUR

Iti faci planuri de vacanta, insa mai atat de multe de facut, astfel incat ar fi bine sa-ti duci la bun sfarsit actiunile si abia apoi sa-ti rezervi timp pentru distractie si amuzament.

GEMENI

Poate ca ar fi timpul sa iti faci ordine in ganduri si sa stabilesti concret in ce directie doresti sa te indrepti. Trebuie sa recunosti ca in ultima perioada ai tot amanat o decizie importanta, insa nu pti continua la nesfarsit tot asa.

RAC

Astazi va trebui sa depui mai putin efort in ceea ce priveste realizarea sarcinilor care ti-au fost atribuite.Axeaa-te pe familie, pe relatiile personale pe intimitate.

LEU

Se pare ca astazi te vei ciocni de incapatanarea celor din jur, care pur si simplu refuza sa puna umarul si sa te sprijine in ceea ce ai de facut.

FECIOARA

Astazi iti vei petrece aproape toata ziua la telefon ori in fata calculatorului, caci au aparut unele probleme, care te framanta.

BALANTA

Si pentru nativii Balanta este o zi incarcata, care presupune consultanta si munca de echipa, pentru atingerea obiectivelor in timpul si maniera stabilita.

SCORPION

Se pare ca astazi nu prea intelegi ce ti se cere, iar explicatiile primite parca te baga in ceata. Nu este o rusine sa ceri explicatii suplimentare, pentru a clarifica lucrurile.

SAGETATOR

Rutina te oboseste peste masura, astfel incat azi vei iesi la vanatoare, in incercarea de a gasi noi provocari. Ai nevoie de actiune ca de aer si cu siguranta vei primi din plin in urmatoarele zile.

CAPRICORN

Cei care gresesc se impart in doua categorii: cei care au actionat fara sa gandeasca si cei care au gandit fara sa actioneze. Tu din ce tabara faci parte?

VARSATOR

Este posibil sa ti se promita marea cu sarea si luna de pe cer. Ai grija la actiunile pe care le intreprinzi si nu te lasa prins in mrejele promisiunilor frumoase.

PESTI

Este posibil sa primesti o veste mai putin placuta despre o persoana apropiata, insa ar fi bine sa nu amani alte lucruri mai importante pentru acesta, mai ales daca sunt persoane care ii pot sari in ajutor.