21 aprilie 2016

BERBEC

Din pacate, astazi familia nu se va bucura prea mult de prezenta ta, pentru ca ai mult prea multe lucruri de solutionat la locul de munca.

TAUR

Un prieten are nevoie de sprijinul si sustinerea ta. S-ar putea sa i le acorzi neconditionat, insa invata sa-ti trasezi si teritoriu. Risti sa te transformi in persoana care ii ajuta pe toti, dar care nu se ajuta pe sine mai deloc.

GEMENI

Cerul este destul de incarcat pentru urmatoarele ore,,asa incat ai face bine sa te ascunzi intr-un coltisor si sa taci din gura

RAC

Pune-ti ordine in casa, pune-ti ordine in lucruri, fa curatenie in dulapuri, in sertare si in hartii. Vei vedea ca prin aceasta atitudine vei reusi sa-ti faci ordine si in viata si in relatiile cu cei din jur.

LEU

Sectoarele  comunicare si diplomatie vei fi deficitar. Vei fi impulsiv si risti conflicte deschise cu femeile din viata ta, iar asta iti va aduce neliniste in familie si griji pentru locul de  munca.

FECIOARA

Fereste-te de cheltuieli.Fereste-te sa faci achizitii importante si fi extrem de precaut daca un cuplu (sot-sotie mai ales) vine si iti ofera o afacere sau iti vorbeste despre o achizitie tentanta.

BALANTA

Chiar daca mai este mult pana la vacanta, o oferta de calatorie, primita astazi, pare foarte tentanta. Nu te costa nimic sa rezervi locuri si sa te hotarasti mai tarziu daca vei pleca sa nu, la acel drum.

SCORPION

Incearca sa nu tragi concluzii pripite astazi, mai ales in privinta unor colaboratori sau prieteni. Tacerile lor s-ar putea sa indice, de fapt, ca sunt ocupati si prinsi cu alte probleme.

SAGETATOR

Cu banii stai bine. Ba chiar s-ar putea sa gasesti noi metode de a-i spori. La locul de munca lucrezi cu spor si te faci remarcat, iar la orizont se intrevede o promovare sau o deplasare fructuoasa.

CAPRICORN

Chiar daca o cearta este inevitabila, macar nu alerga sa dai divort, nu da ultimatuumuri si nu ameninta pe nimeni cu nimic, pentru ca risti sa declansezi niste consecinte imposibil de tinut sub control mai tarziu.

VARSATOR

Intr-o zi in care pe cer astrele o iau razna, poate ca ar fi bine sa te trezesti si sa mirosi aroma realitatii. Esti cu capul in nori de ceva timp si asta nu iti va aduce nimic bun.

PESTI

Ai mare mare grija la locul de munca, pentru ca in curand vor aparea probleme aduse de o femeie (fie o sefa nu te place, fie o colega iti pune bete in roate, fie o contracandidata vine cu o sustinere puternica in spate si va urma o lupta).