21 decembrie

BERBEC

Te vei relaxa alaturi de prieteni. La serviciu, iti vei atinge scopul numai daca vei adopta o strategie ferma.

TAUR

Lasa ca lucrurile sa-si urmeze cursul si nu incerca sa le controlezi. Pe plan financiar iti recomand sa fii chibzuit.

GEMENI

Relatiile cu ceilalti vor fi echilibrate si veti regasi confortul pe care ti-l doresti. Ti-ai putea optimiza conditiile de viata prin cateva modificari minore de program si alimentatie.

RAC

Vei fi tentat sa faci unele schimbari in propria viata. Gandeste-te mai intai daca merita osteneala, pentru ca daca aceste schimbari implica sa umblii la portofel, mai bine amana aceasta activitate. Nu este momentul sa isi spargi pusculita cu rezerve, pentru ca urmeaza o perioada cu niste blocaje financiare.

LEU

Vei primi vesti bune de la cineva drag. Deoarece la serviciu ai demonstrat cat de talentat esti,  s-ar putea sa iti fie incredintate unele sarcini care iti vor fi pe plac si prin intermediul carora iti vei putea dezvolta talentele si abilitatile native.

FECIOARA

Relatiile cu cei din jur vor fi pasnice. Cineva din anturaj iti va arata afectiunea, iar oamenii vor aprecia proiectele tale.

BALANTA

Sunt sanse mari carelatia ta de iubire sa devina din ce in ce mai puternica. Daca iti vei schimba major atitudinea fata de cei din jur, vei observa cum chipurile lor se lumineaza si relaxeaza.

SCORPION

Nu te simti obligat sa iei o decizie pe care nu o doresti. Analizeaza avantajele si dezavantajele si lasa ca timpul sa decida.

SAGETATOR

Delimiteaza-ti teritoriul si iti vei recastiga linistea pierduta. Cineva este mai mult decat curios sa afle detalii despre viata ta, incalcandu-ti dreptul la intimitate, insa cu cateva vorbe bine alese vei reusi sa ii tai tot elanul.

CAPRICORN

Conditiile de lucru s-ar putea imbunatati cu o schimbare simpla. Daca esti in cautarea unui loc de munca se pare ca vei reusi sa fii eficient.

VARSATOR

Vei avea o viziune realista asupra faptelor. Vei infrunta inutil anumite persoane, caci nu le vei putea schimba parerea lor despre tine, insa va fi un prilej minunat sa mai detensionezi frustrarile acumulate. 

PESTI

Nu fi exigent cu tine astazi pentru ca nu vei avea prea multa energie de consumat. Iti va prinde bine rutina. Viata sentimentala va fi stabila.