21 februarie 2016

BERBEC

Poti descoperi un tratament miraculos pentru o afectiune mai veche. Te vei simti revigorat si energic.

TAUR

Ti s-a incredintat o sarcina importanta, dar, se pare ca nu esti pregatit pentru ea. S-ar putea sa fie nevoie sa-ti calci orgoliu si sa ceri ajutorul unor colegi de serviciu.

GEMENI

Azi va fi un program deosebit de incarcat, insa iti netezesti drumul spre succes. Numai cu eforturi sustinute vei atinge obiectivele propuse.

RAC

Astazi te mobilizezi foarte bine si obtii rezultate superbe. Mai mult de atat, chiar reusesti sa-i inspiri si pe cei din jur cu ideile tale.

LEU

O activitate intreprinsa de curand iti poate aduce astazi resurse financiare pe care le poti investi mai tarziu intr-o noua idee.

FECIOARA

Munca in echipa, sustinuta si un program bine stabilit sunt ingredientele cheie care iti vor asigura succesul intr-o sarcina de serviciu extrem de delicata. Toti membrii echipei vor fi recompensati financiar pentru eforturile depuse.

BALANTA

Un om informat este un om castigat. Fii atent la toate informatiile pe care le primesti in aceasta perioada, deoarece, puse cap la cap, te vor ajuta sa-ti consolidezi strategia de actiune.

SCORPION

Astazi se pot ivi ocazii de joc si voie buna, intalniri cu prieteni sau iti va fi solicitat ajutorul in organizarea unui eveniment.

SAGETATOR

Ideea de a-ti invita cativa prieteni la o petrecere surpriza s-ar putea sa te detensioneze si sa te relaxeze. Vei afla chiar si cateva barfe care te vor amuza mult.

CAPRICORN

Ai un program agitat, iar agenda este plina de intalniri, discutii, privind cariera si planurile de afaceri. Cu toate acestea, iti recomand sa nu neglijezi problemele de sanatate.

VARSATOR

Dupa cateva zile in care nu erai hotarat ce drum sa alegi, astazi ai stabilit si calea si metoda pe care o vei alege. Ramane doar sa actionezi.

PESTI

Esti destul de deprimat pentru o problema sentimentala care ti-a consumat energia in ultima perioada. Un prieten bun va incerca sa-ti ridice moralul si va alege sa-si petreaca urmatoarele ore alaturi de tine.