21 ianuarie 2016

Tendintele generale ale zilei: Astazi putem fi predispusi la mici conflicte de ordin social sau sentimental. Prin urmare, recomand sa ne inarmam cu multa rabdare. Atunci cand discutam cu cei din jur, sa le dam sansa sa exprime ce doresc fara sa ne grabim sa luam decizii radicale.

BERBEC

Astazi iti recomand sa iti temperezi starile de impulsivitate si sa te concentrezi pe aspectele constructive ale vietii.

TAUR
Evita discutiile in contradictoriu cu cei din jur sau amanarea lor intr-un moment mai relaxant ar putea fi una dintre cele mai bune solutii.

GEMENI

Reintalnirea cu o poveste de dragoste mai veche iti va aduce oportunitatea de a trai clipe minunate alaturi de aceasta.

RAC
Poti primi sustinerea pe care o astepti, inspirat fiind de o lectura, in urma unei scurte calatorii sau chiar dintr-o conversatie puternica purtata cu cineva din anturaj.

LEU

Reusesti sa-ti exprimi sentimentele mult mai usor decat o faci de obicei, spre incantarea partenerului de cuplu. Atmosfera este destinsa si stimulanta.

FECIOARA

Sunt sanse sa te bucuri de succes in cadrul unui proiect pe care-l ai in vedere de mai multa vreme. Desi la inceput ai fost privit cu suspiciune de cei din jur, iata ca ai avut ocazia sa demonstrezi ce esti in stare sa faci.

BALANTA

Acum este momentul prielnic pentru a acorda o mai multa atentie unui talent creativ, original si inventiv pe care il detii.

SCORPION

Atentie la modul cum gandesti pentru a nu-ti imagina scenarii aflate departe de realitate, atentie si la informatiile pe care doresti sa le transmiti, verifica-le bine pentru a nu crea eventuale confuzii sau neintelegeri.

SAGETATOR

Astazi vei fi mai senzual decat de obicei. Vei cauta metode noi ca sa iti rasfeti partenerul sau partenera.

CAPRICORN
Incearca sa nu iti pierzi cumpatul in cazul in care te vei afla in situatii contradictorii, calea cea mai simpla fiind sa le eviti sau, mai bine, sa le lasi in grija Universului.

VARSATOR

Se pare ca telefonul s-a hotarat sa sune in continuu, in timp ce esti invitat la tot felul de iesiri in oras, petreceri ad-hoc sau intalniri neasteptate. Depinde de tine daca vei da curs acestor invitatii, insa cu siguranta voia buna va reprezenta elementul central al acestei zile.

PESTI

Relatia cu rudele devine mai tensionata decat ti-ai dori. Se pare ca unele persoane doresc cu tot dinadinsul sa intre in intimitatea ta.