21 iunie 2016

BERBEC

Va fi mult mai bine pentru tine daca vei adopta o abordare rationala a tuturor situatiilor prin care vei trece. Este momentul sa te debarasezi de ancorele emotionale care te tin legat.

TAUR

Astazi vei primi vesti mai putin placute de peste hotare. Lucrurile nu functioneaza asa cum ti-ai dori, mai ales din cauza piedicilor ridicate de o femeie.

GEMENI

Mintea iti zbarnaie de idei inovatoare si hotarari importante. Este o zi dedicata proiectelor mari. O ruda este dispusa sa te ajute cu niste bani insa mai bine evita orice asocieri.

RAC

Daca vei da frau liber talentelor creatoare, astazi s-ar putea ca pana si tu sa fii surprins de ideile ingenioase pe care le vei manifesta.

LEU

Daca vei privi peste umar continuu nu vei reusi sa evoluezi nicicum. Ziua de azi reprezinta pentru tine o dubla provocare: pe deoparte sa lasi trecutul in urma, pe de alta parte sa vii cu idei noi privind viitorul.

FECIOARA

Ai visat mult, ai planificat mult si ai muncit si mai mult ca sa-ti transformi visul in realitate. De aceasta data se pare ca Universul iti pregateste o zi placuta si s-ar putea sa primesti primele confirmari ca te afli pe drumul cel bun.

BALANTA

Ai incredere in instinctele tale si nu-ti fa griji in privinta celor din jur. Se vor descurca si ei de minune.

SCORPION

Starea de sanatate a unei rude nu este prea buna, iar vestile date de medici nu sunt nici ele prea incurajatoare. Cu toate acetea este de datoria mea sa iti reamintesc ca puterea gandului depaseste orice realitae. Asa incat, gandeste cat mai pozitiv cu putinta!

SAGETATOR

O femeie se pare ca iti pune bete in roate in privinta unei promovari. Din fericire te sustin prietenii si s-ar putea sa gasesti o portita care sa te avantajeze.

CAPRICORN

Este o zi  buna pentru schimbari si curatenie. Arunca toate lucrurile nefolositoare din garderoba, din sertare si pune-ti ordine in hartii si in documente.

VARSATOR

Te preocupa din ce in ce mai mult starea de sanatate. Esti din ce in ce mai hotarat sa incepi o dieta, un regim de viata mai ordonat.

PESTI

Incearca sa nu fii atat de gelos pe actiunile celor din jur. In loc sa-ti plangi de mila, mai bine te-ai gandi ca stagnarea in care te afli si lipsa de determinare sunt adevaratele motive pentru care nu-ti ies lucrurile asa cum vrei tu.