21 mai 2016

BERBEC

Astazi vei primi vesti bune privind o investitie facuta. Esti bine sustinut in toate actiunile care vizeaza semnarea unor hartii sau acorduri.

TAUR

Astazi vei lua decizii importante privind relatia cu partenerul tau. Fie va decideti sa plecati pe drumuri diferie, fie stabiliti data casatoriei. Este o zi importanta,care iti poate schimba cursul vietii.

GEMENI

Vei fi destul de incapatanat si stresat, pus pe harta si nimeni nu te va multumi nicicum.

RAC

Deciziile pe care urmeaza sa le iei se vor schimba de la o ora la alta. Iti recomand sa nu iti stabilesti un plan, pentru ca oricum nu te vei tine de el. Cel mai bine este sa te bazezi pe instinct.

LEU

Te vei bucura sa constati ca reintri in ritmul normal si ca armonia incepe sa domneasca din nou, in viata ta privata si la locul de munca.

FECIOARA

Astazi vei fi in plina forma. Mai ales negocierile pe care le vei purta, vor fi precise, la obiect si rezultatele vor aparea imediat.

BALANTA

E timpul sa schimbi ceva! Poate garderoba, poate coafura sau poate faci cateva cumparaturi pentru casa.

SCORPION

Ti-ai pus mult prea multe sperante in promisiunile facute de unii apropiati si iata ca acestea se spulbera. Nu te mai consuma atat de mult si incearca sa intelegi ca singura persoana in masura sa rezolve situatia esti chiar tu. Ai incredere mai multa in fortele tale.

SAGETATOR

Pregateste-te pentru unele controale si verificari si pune-ti ordine in hartii si documente.

CAPRICORN

O femeie se pare ca iti pune bete in roate in privinta unei achizitii. Poate te incurca cu actele, poate intarziue cu un raspuns sau poate mai taraganeaza sa faca o plata. Din fericire te sustin prietenii si s-ar putea sa gasesti o portita care sa te avantajeze.

VARSATOR

Vei incerca sa-ti impui punctul de vedere, intr-o maniera total atipica tie. Din persoana aceea draguta si simpatica, cu care s-au obisnuit toti din jur, te vei transforma peste noapte intr-un om morocanos, artagos si greu de multumit.

PESTI
Daca vrei sa avansezi, atunci va trebui sa iti asumi implicarea in unele activitati de grup. Nu vei reusi singur in ceea ce iti propui sa faci.